Новини

Андрій Шинькович взяв участь у сесії Теофіпольської райради

7 березня народний депутат України, співголова політичної партії «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ» Андрій Шинькович взяв участь в сесії Теофіпольської районної ради.

Виступаючи на засіданні, парламентар озвучив основні аспекти загальних напрацювань та зосередив увагу на тих, що мають безпосереднє відношення до Теофіпольського району.

Також Андрій Васильович вручив Грамоту Верховної Ради України депутату районної ради Володимиру Віталійовичу Довжуку: «Вітаємо нашого однопартійця, шановану і прекрасну людину – керівника депутатської фракції політичної партії «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ» Теофіпольської районної раді – з отриманням високої державної нагороди за визначну громадсько-політичну діяльність, заслуги перед Українським народом у сприянні становленню та зміцненню України як демократичної, соціальної, правової держави!»

Депутати напрацювали звернення до депутатів обласної ради, голови обласної ради та голови ОДА про підтримку у створенні на базі Теофіпольського медичного закладу центру гемодіалізу. Також вирішили направити депутатське звернення до Теофіпольської селищної ради з метою отримати підтримку у фінансуванні по деяких видах спорту та покращення матеріальної бази КП «Теофіпольський районний стадіон». По всіх питаннях порядку денного прийняті обґрунтовані рішення.

  

Фото: Є. Лозінський

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт