Новини

Розвивати футбол у кожній області України

2 березня у приміщенні Дніпропетровської обласної ради відбулося засідання Виконавчого комітету Федерації футболу України, в якому взяв участь віце-президент ФФУ Герега Олександр Володимирович.

Одним із питань порядку денного комітет розглянув рішення Комітету з розвитку футболу в регіонах, Комітету з етики та чесної гри й Юридичного комітету ФФУ, а також звернення 32-х членів ФФУ та вирішив призупинити до наступного чергового Конгресу ФФУ повноваження першого віце-президента Олександра Бандурка, віце-президента Ігоря Кочетова та члена Виконкому ФФУ Артема Франкова за порушення Кодексу етики й чесної гри та Етичного кодексу УЄФА.

Як відомо, народний депутат України Герега Олександр Володимирович любить і підтримує не лише футбол. У 2013 році Олександр Володимирович був обраний Президентом Федерації важкої атлетики України. За час його правління саме цей вид спорту отримав «друге дихання». В Україні, зокрема, на Хмельниччині, збудовано кращі важкоатлетичні спортивні зали, а найсильніші спортсмени-важкоатлети неодноразово ставали переможцями Олімпійських ігор, чемпіонатів Європи та світу.

Олександр Герега переконаний, що розвиток спортивної інфраструктури України, турбота про здоров'я нації, майбутнє країни, її міжнародний імідж на світовій арені спорту – це завдання не лише для органів влади та суспільства, а й соціально відповідального бізнесу. Особливу увагу народний депутат приділяє зростанню кількості сучасних комплексів для професійних тренувань: будує спортивні центри європейського класу, реконструює спортмайданчики, підтримує талановитих дітей і молодь у підготовці до всеукраїнських та міжнародних змагань.

Джерело: https://ffu.ua/  

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт