Новини

Громади і ПП «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ»

Мабуть, вже усі знають, що ПП «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ», її лідер, народний депутат України Олександр Володимирович Герега одним із своїх пріоритетів вважають піклування про підростаюче покоління, зокрема, підтримують розвиток спорту серед учнівської молоді.

«З часу утворення Віньковецького районного осередку партії ми постійно працюємо у цьому напрямку, сприяємо укріпленню матеріальної бази навчальних закладів, проведенню змагань, інших районних шкільних масових заходів» - зазначив керівник Віньковецького штабу Кацемір Олександр Анатолійович.

Незважаючи на економічно-фінансові труднощі, складну політичну ситуацію в країні, не буде винятком і цей рік. Нещодавно до району, у рамках проекту допомоги та розвитку роботи спортивних об’єктів закладів освіти, завітали голова депутатської фракції політичної партії «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ» Хмельницької обласної ради Лозовий В.М., депутат обласної ради від «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ» Ткаченко У.Ю., аби визначити першочергові об’єкти, що вимагають реконструкції, ремонтів чи доукомплектування.

Зокрема, заплановано провести такі заходи у Зіньківському, Віньковецькому, Охрімовецькому НВК, ремонти у спортивних залах, у Віньківцях ремонт актової зали, у Зінькові допомогти ремонтом даху навчального закладу.

  

До речі, наприкінці минулого тижня у Охрімовецький та Віньківцький навчальні заклади було завезено нові тенісні столи для школярів.

«За конкретні справи» і буде сприяти проведенню заходів, що розвивають інтелектуальний та фізичний розвиток дітей, молоді.

Це тільки перший етап співпраці, далі на черзі –дитячі садки, об’єкти інфраструктури сіл та селища.  

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт