Новини

Продовжуємо працювати в Ізяславському районі

23 січня в рамках робочого візиту до виборчого округу №189 народний депутат України Андрій Васильович Шинькович провів зустріч з громадою Мислятинської сільської ради Ізяславського району Хмельницької області, що об’єднує села Мислятин, Більчин, Більчинка та Лопушне.

Перед зустріччю Андрій Васильович мав розмову з сільським головою І. А. Гордієнко та депутатом Ізяславської районної ради від депутатської фракції «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ» А. М. Лісовським, попередньо визначивши основні для громади питання.

Сама зустріч відбулася в приміщенні Мислятинської ЗОШ. Були присутні представники навчальних, медичних закладів, працівники культури та мешканці сіл. Народний депутат розповів про свою роботу в парламенті та на окрузі, зокрема, в Ізяславському районі. Спільно з громадою були визначені актуальні завдання для команди «За конкретні справи», які потребують вирішення найближчим часом: водогін, ремонт клубу с. Більчин, придбання обладнання для ЗОШ, допомога ФАПам та церкві.

Наступною в ході робочої поїздки до 189-го виборчого округу стала зустріч народного обранця з громадою села Ріпки Ріпківської сільської ради Ізяславського району.

Обговорили питання законотворчості у Верховній Раді та роботу на окрузі, реалії сучасного життя, нагальні та болючі для українського селянина питання: ціни на молоко та перспективи молочної галузі на селі, молочні кооперативи, пенсійну реформу, проблеми підприємництва, проведення водогону.

Андрій Васильович запевнив присутніх в тому, що він особисто та команда «За конкретні справи» будуть і надалі працювати в інтересах громади, зокрема, сприятимуть в залученні коштів з державного бюджету для вирішення важливих для селян питань.

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт