Новини

День Святого Миколая на Хмельниччині

19 грудня католики та православні святкують День Святого Миколая, який приносить в наші домівки добробут, багато радості дітям, розбуджує приспані надії та засіває зернятко щастя. З добром та любов’ю ми завжди зустрічаємо його.

Дунаєвеччина

Депутат Дунаєвецької селищної ради Дунаєвецької об'єднаної територіальної громади, представник громадської організації «За конкретні справи» Трачук Лариса привітала наймолодших жителів Дунаєвецької селищної ОТГ з наближенням дня Святого Миколая.

Отож, малеча поринула в казково-святкову атмосферу, а на додачу - отримала солодкі подарунки!

Також працівники Дунаєвецької приймальні народного депутата України Гереги Олександра Володимировича привітали дітей району зі святом Миколая.

  

  

Від хати до хати біленьким сніжком

Ходить Святий Миколай із мішком,

Приносить дарунки на втіху,

Радості море і щирого сміху!

Чемеровеччина

Сьогодні найприємніша місія для працівників Чемеровецької громадської приймальні народного депутата України Гереги Олександра Володимировича. Вони передали солодощі діткам Чемеровецького району від доброго чарівника.

  

«День Святого Миколая – зимове магічне свято. Нехай Святий Миколай здійснить найзаповітніші дитячі мрії, які викликають на дитячих обличчях щирі посмішки, а в дитячих сердечках – радість та втіху», – відзначив Олександр Володимирович. 

  

Святий Миколай завітав і до маленьких летавчан.

  

«Кажуть, що дорослі вірять у дива, поки у казку вірять діти. Дякуємо за допомогу Св. Миколаю у придбанні солодких дарунків!»

Ярмолинеччина

Депутат Хмельницької обласної ради від ПП «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ» Шутяк Андрій Васильович разом з кандидатом на голову Баламутівськоі ОТГ Гопчаком В. П. привітали діточок навчальних закладів Ярмолинеччини з Днем Святого Миколая.

    

Городоччина

Сьогодні, 19 грудня, у Городоцьких школах та дитячих садках відбулися святкові ранки, на яких до дітей молодшого шкільного та дошкільного віку з солодкими подарунками завітав Святий Миколай.

Обласна громадська організація «За конкретні справи» при підтримці народного депутата України Гереги Олександра Володимировича разом з малечею долучилися до святкового дійства.  

  

Летичівщина

Традиційно, у День Святого Миколая, від команди народного депутата України Олександра Гереги «За конкретні справи» найменші подоляни отримують солодкі подарунки. Голова депутатської фракції ПП «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ» Хмельницької обласної ради Вадим Миколайович Лозовий з самого ранку вітає вихованців дитячих садочків та маленьких школярів Летичівщини.

  

Теофіпольщина

За сприяння лідерів ПП «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ» Галини Федорівни Гереги, народних депутатів України Олександра Володимировича Гереги та Андрія Васильовича Шиньковича діти Теофіпольщини відсвяткували День Святого Миколая смачними подарунками.

«Нехай це чудове свято принесе в кожен будинок тепло сімейного вогнища, любов, радість спілкування з близькими, благополуччя і стабільність!»

Батьки та діти подякували усій команді «За конкретні справи» за турботу та щирі вітання. 

  

Шепетівщина

19 грудня представники Шепетівської міськрайонної організації ПП «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ» від імені народного депутата України Гереги Олександра Володимировича привітали з Днем Святого Миколая учнів 1-4 класів у школах та дітей в садочках міста Шепетівка та Шепетівського району:

«День Святого Миколая – дуже важливий день. Він зігрітий благословенням, добром і радістю. Святого Миколая називають Чудотворцем, і, це правда. Адже саме в цей день виконуються всі найзаповітніші мрії. Від усієї душі вітаємо усіх Вас зі святом. Бажаємо міцного здоров'я, успіхів у всіх ваших починаннях та радості. Нехай у ваших домівках панує мир і спокій, нехай вас оточують хороші друзі! Нехай Господь завжди оберігає Вас!»

  

Славутчина

Працівники штабу Славутської районної організації ПП «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ» від імені народного депутата України Гереги Олександра Володимировича привітали з Днем Святого Миколая майбутнє України – діточок Славутського району.

  

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт