Новини

На Хмельниччині діти чекають Святого Миколая

Триває конкурс «Який він, Святий Миколай» за підтримки народного депутата України Олександра Володимировича Гереги. Конкурсні роботи приймають в громадських приймальнях до 17 грудня 2017 р.

Святий Миколай, як і Божа Матір, був посередником між людьми та Богом, заступником людських душ перед Всевишнім. Молитва до святого забезпечувала добробут в сім’ї, була оберегом від всіх лих. Через те, за значенням, мірою вшанування Святий Миколай був наближений до самого Бога (Ісуса Христа), вважався другим після Бога заступником людських душ на землі.

День Святого Миколая відзначають 19 грудня. В цей день всі католики та православні йдуть до церкви, щоб попросити у Миколая здоров’я і благополуччя для своїх рідних і близьких людей.

Цієї ночі діти отримують подарунки під подушками. Тому вони вірять у диво, звершуване Святим Миколаєм і вчаться в святого бути милосердними. Святий Миколай опікується воїнами, водіями і тими, що подорожують, допомагає бідним у скруті; вважається покровителем дітей і студентів, моряків, торговців, і лучників.

За традицією в громадських приймальнях народного депутата України Гереги О.В., районних партійних осередках проводиться конкурс, в якому приймають участь діти з усієї Хмельниччини.

м. Городок і Городоцький район:

м. Шепетівка та Шепетівський район:

На переможців гарантовано чекають призи. З наступаючим святом!

Автори: О.О. Григор`єва, Л.Ю, Нескромнюк

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт