Новини

Розпочався Чемпіонат України з важкої атлетики

Вся Україна в Хмельницькому. У спортивному комплексі «Епіцентр» розпочався Чемпіонат України з важкої атлетики серед молоді до 23 років. 
 
«З 9 до 12 серпня у нас проходитимуть змагання. Про те, чому саме в Хмельницькому – говорити приємно. Адже тут зал, що відповідає усім стандартам. Кращі помости, краще оснащення, спортсмени мають місце, як для підготовки, так і великий помост для виступу. Дуже приємно, що Хмельниччина стала, можна сказати, базовою областю для підготовки важкоатлетів. Завдяки президенту Федерації важкої атлетики Олександру Володимировичу Герезі, за останні роки цей вид спорту значно піднявся не лише в Україні, про нас говорять і в Європі, і в усьому світі», – говорить головний суддя змагань Вадим Рудяк. 
 
 
Це вже не вперше, коли найсильніші юнаки та дівчата змагаються за звання чемпіонів на території саме Хмельницької області. Адже саме тут завдяки народному депутату України, президенту Федерації важкої атлетики України Олександру Герезі створено 4 спортивних комплекси, що відповідають усім європейським стандартам. 
 
  
 
«Сьогодні ми пишаємося досягненнями спортсменів, адже серед них і олімпійські чемпіони, і чемпіони Європи – це все величезна праця і атлетів, і тренерів, і тих, хто створює умови для їхньої підготовки. З появою в Україні спортивного клубу «Епіцентр» з кожним роком все більше бажаючих займатися цим видом спорту. Ми пишаємося своєю збірною, пишаємося Федерацією і запевняємо, що будемо працювати, аби виправдати всі надії небайдужих людей», – наголосив під час урочистого відкриття чемпіонату заслужений тренер України з важкої атлетики Михайло Маркович Мацьоха. 
 
Переможці отримають можливість потрапити на Чемпіонат Європи. Як запевняють тренери та судді – тут зібралась справжня еліта цього виду спорту, і в команді,  яка представлятиме державу в місті Терана (Албанія) неодмінно будуть медалі.
 
Автор: Ю. Кучер

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт