Новини

25-річчя з Дня створення Лісоводського будинку-інтернату

21 липня в м. Городок Хмельницької області відбулись урочисті заходи з нагоди 25-річчя з Дня створення Лісоводського будинку-інтернату для громадян похилого віку та інвалідів.

Привітати працівників та жителів закладу з ювілеєм завітали представники місцевої влади, також голова Городоцької районної організації політичної партії «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ» Якубовський Вадим Віталійович.

Директор закладу Маринчук Олена Юріївна подякувала всім, хто був причетний до створення будинку-інтернату, колишнім керівникам цього закладу та рідному колективу.

Від імені народного депутата України Олександра Володимировича Гереги Вадим Віталійович Якубовський привітав працівників та жителів закладу з ювілеєм та вручив подарунок.

На фото: Директор будинку-інтернату Маринчук Олена Юріївна, директор Департаменту соціального захисту населення Лукомська Світлана Іванівна і  голова Городоцької районної організації ПП «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ» Якубовський Вадим Віталійович

Незабутні враження усім присутнім подарував зразковий танцювальний колектив «Барвінок» із села Клинове (керівник Клімова Оксана Степанівна), у виконанні якого були представлені танцювальні номери. Також для присутніх виступали учні Лісоводської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст.

Фото: А. Савченка

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт