Новини

Ветеран Другої Світової відзначив 93-річчя

Зазвичай про тих, хто у далекому 1945 році приніс перемогу та подарував шанс на життя нашому народу згадують лише у святкові травневі дні. Та не в команді політичної партії «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ».

Народний депутат України Андрій Шинькович під час свого робочого візиту на виборчий округ №189 Хмельницької області завітав до Макарчука Петра Івановича, мешканця с. Окіп Білогірського району.

7 липня Петро Іванович відзначив свій День народження. У свої 93 роки чоловік не лише з точністю пам’ятає кожну війну, у якій брав участь, а за його плечима не лише Друга Світова. Окрім цього він дбає і про власне обійстя, тримає невелике господарство та пасіку.

«Це не просто людина – це справді історична постать. Історія життя Петра Івановича – це приклад не лише патріотизму, а й того, як потрібно ставитись до навколишнього світу. Неодноразово він ризикував собою заради людства, заради того, аби наступні покоління жили у світі без війни», – відзначив народний обранець.

Зі словами вдячності, великої поваги та побажаннями довгих років життя звернувся співголова політичної партії «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ» Андрій Шинькович до іменинника. 

Автор: Ю. Кучер

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт