Новини

Акція в підтримку хворої Мілани з Полонного

З нагоди Дня молоді в м. Полонне Хмельницької області пройшла акція на підтримку хворої дитини Ренчківської Мілани (2013 р.н.), попередній діагноз дівчинки: Гострий лімфобластний лейкоз. Дитина потребує дороговартісного оперативного втручання за кордоном.

Захід організували члени волонтерського руху «Твори добро – даруй надію» та його координатор Олена Дерманська. Це вже не перша акція зі збору коштів для лікування онкохворої дівчинки, раніше було зібрано 150 тис. грн.

Все зроблене абсолютно своїми силами: силами волонтерів та небайдужих людей. На заході працювала польова кухня, де готували волонтери, бар та меблі робили з піддонів, шили подушки. Запросили фаєр-шоу, рок-гурт, та інших музикантів. В кінці вечора була дискотека з популярним ді-джеєм.

Жителі Полонного виявилися дуже чуйними, ніхто не залишився осторонь. На акції було зібрано 92 тис. грн. (всього на лікування потрібно приблизно 75 тис. доларів).

Вже є хороша новина – маленьку Міланку відправили на лікування у Республіку Польща. На даний час вже заплатили потрібну половину суми для початку її лікування – 60 тис. злотих.

Збір коштів триває!!!

Просимо всіх відгукнутися і допомогти, хто скільки зможе!!!

Гроші можна перерахувати

на рахунок батька Ренчківського Сергія Францовича:

"Приватбанк", р/р 4149 4996 4972 4117

(лікування Ренчківської Мілани)

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт