Новини

Олександр Герега нагороджений почесною відзнакою Президента України

Указом Президента України №168/2017 від 28.06.2017 р. Про відзначення державними нагородами України з нагоди Дня Конституції України за значний особистий внесок у державне будівництво, соціально-економічний, науково-технічний, культурно-освітній розвиток України, вагомі трудові здобутки та високий професіоналізм орденом «За заслуги» ІІ ступеня нагороджений народний депутат України Герега Олександр Володимирович.

На позачергових парламентських виборах 26 жовтня 2014 р. в одномандатному виборчомуокрузі №192 (Городоцький, Дунаєвецький, Чемеровецький і Ярмолинецький райони) Хмельницької області Олександр Володимирович Герега вже вдруге обраний народним депутатом України, здобувши переконливу перемогу, отримавши 73,86% голосів виборців. Працює в Комітеті Верховної Ради України зпитань податкової та митної політики.

На протязі вже п’яти років, як він працює народним депутатом України, майже щомісячно на ім’я голови Верховної Ради України Парубія А.В. надходили листи не тільки від громадян Хмельниччини, а і інших областей України, з проханням представити на нагородження державною відзнакою Олександра Володимировича Герегу.

Як народний обранець, Олександр Володимирович спрямовуєзначні зусилля не тільки на законодавчіініціативи, а й на фінансування соціальнихта гуманітарних проектів. Зокрема, постійно надається допомога хворим дітям, які потребують дороговартісного лікування, погорільцям, ветеранам війни, афганцям, чорнобильцям, воїнам АТО з виборчого округу №192.

46 дітям Хмельниччини, батьки яких загинули в зоні проведення АТО, щомісячнодо повноліття виплачується стипендія врозмірі 2000 грн. Незмінним пріоритетом Олександра Володимировича та його команди є захист дітей та створення умовдля їх розвитку. Так, 1 червня 2017 р., до Дня захисту дітей громадська організація «За конкретні справи» організувала обласну «Спартакіаду Поділля», цьогоріч в ній взяли участь більше 2 тисяч дітей.

Як Президент Федерації важкої атлетики України та віце-президент Федерації футболу України, Олександр Володимирович займається громадською роботою з популяризації та розвитку фізичної культури і спорту, зокрема, серед дітей, молоді та юнацтва, всі свої дії направляє на провадження оздоровчої, аматорської спортивної, культурної, освітньої та наукової діяльності, впровадження та реалізацію фізкультурно-спортивних та соціальних програм. Є ініціатором створення спортивних клубів «Епіцентр». Так, 16 жовтня 2014 р. у Городку відбулися історичні грандіозні події – відкриття сучасного європейського спорткомплексу «Епіцентр» та Чемпіонату України з важкої атлетики. 3 липня 2015 р. – відкриття нового спортивногокомплексу «Епіцентр» у м. Хмельницький. 16 жовтня 2015 р. – відкрито важкоатлетичний спортивний комплекс «Епіцентр» у м. Кам’янець-Подільський Хмельницької області. 12 листопада 2016 р. – відкрито потужний сучасний спорткомплекс «Епіцентр» у с. Плужне Ізяславського району Хмельницької області. Також було проведено капітальні ремонти у спортивних залах 192-го виборчого округу.

  

Олександром Володимировичем Герегою та громадською організацією «За конкретні справи» організована і проведена значна робота з покращення матеріально-технічної бази житлових будинків Городоцького, Дунаєвецького районів Хмельницької області з надання матеріальної підтримки медичним та освітнім закладам, підприємствам та установам бюджетної сфери Хмельниччини. Лікарням, ФАПам, школам, дитячим садочкам, сільським клубам, храмам, церквам надаються будівельні матеріали і проводяться капітальні ремонти, здійснюється перекриття дахів, закупка меблів, комп’ютерної техніки, автомобілів швидкої допомоги, тракторів, снігоприбиральної машини та інше.

Головною метою свого життя вважає духовне та економічне відродження рідної Хмельниччини та всієї України.

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт