Новини

Вшанування Святого Антонія Падуанського

У Городку на Хмельниччині відбулися урочистості з нагоди вшанування Святого Антонія Падуанського, який римо-католики відзначають 13 червня. Цей Святий є неформальним покровителем міста, а його чудотворний образ, що зберігається у костьолі Святого Станіслава, надзвичайно шанують не тільки усі римо-католики України, а й Європи.

Щорічно, аби попросити допомоги у Св. Антонія, до Городка з’їжджаються прочани та священики з Хмельниччини, Житомирщини, Галичини, країн Європи.

Народний обранець, почесний громадянин міста Городок Олександр Володимировича Герега в цей день також разом з виборцями завітав на богослужіння до храму Святого Станіслава.

У костьолі зібралися тисячі парафіян, паломників та священнослужителів із багатьох регіонів України, щоб помолитись до Господа Бога за заступництвом Св. Антонія, чудодійний образ якого знаходиться в парафії, за мир в Україні, за здоров’я поранених та за упокій душ загиблих.

  

Схилившись під образом Св. Антонія, кожний вірний відриває кілька листочків з берізки, що його прикрашає. Вважається, що вони мають цілющі властивості.

Фото: А. Савченка

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт