Новини

На Чемеровеччині допомогли погорільцям

Страшну біду приносить в дім пожежа. Про це добре знає Ольга Шептицька з Демківців, яка проживає з двома малолітніми дітьми, та Галина Красноход з Жабинців Чемеровецького району Хмельницької області.

Вогонь проник у їх житло і наробив величезної шкоди. Безпорадні стояли вони, споглядаючи, із сльозами на очах, на згорілий будинок, де мешкали їх сім'ї. Вщент вигоріло й майно, яке було в будівлях.

Єдиними, в кому вбачали порятунок (про це й добрі люди підказали), могли бути лише народний депутат України Олександр Герега та політична партія «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ», інтереси яких на Чемеровеччині представляють громадська приймальня та депутати обласної ради Микола Харкавий і Олександр Савчук. Звернувшись до них, жінки почули ствердну відповідь і вже за деякий час зустрічали автомобілі з будівельними матеріалами для ремонту житла.

За сприяння народного обранця Олександра Володимировича Гереги Микола Олександрович Харкавий завітав до Ольги Шептицької з цементом, шпаклівкою, двоспальним ліжком, двома шафами, кухонним столом та стільцями, посудом, постільною білизною, електрочайником. Після такої підтримки жінка ожила.

Депутат Хмельницької обласної ради від ПП «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ» Олександр Петрович Савчук, розуміючи, якої шкоди завдала пожежа пенсіонерці Галині Трохимівні Красноход з Жабинців, звернувся за підтримкою до депутата Чемеровецької районної ради від ПП «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ» Ольги Сергіївни Рожкової, яка допомогла в короткий термін будівельними матеріалами (двері, лати та листи ОСБ).

  

«Щиро дякуємо Олександру Герезі, його дієвій команді за те, що ніколи й нікого не кидають в біді, – кажуть вдячні жінки. – Ви навіть не уявляєте, яка це допомога для нас! Хай Господь сторицею віддячить за все добро, яке ці люди роблять для інших!»

Наразі погорільці приступили до ремонтних робіт. За підтримки небайдужих людей біда вже й не така страшна і все з часом налагодиться.

Автор: Г. Вірик

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт