Новини

«Козацькому роду нема переводу»

У місті Хмельницький та у старовинному княжому місті Старокостянтинів Хмельницької області пройшов щорічний ІІІ Всеукраїнський фестиваль-конкурс народного танцю «Козацькому роду нема переводу», який відбувся з 2 по 4 червня 2017 р.

До участі у фестивалі-конкурсібули запрошені дитячі, юнацькі творчі колективи, які працюютьна основітрадицій народної танцювальної культури: від постановок, заснованихна фольклорному матеріалідо сучасноїнародної хореографії.

Також вперше у Хмельницькій області на базі Старокостянтинівського замку князів Острозьких відбувся пленер керамістів України з різних міст: Львова, Славянська, Маріуполя, Нікополя, Дніпра, Рівного, Луцьку. Майстри спільно створювали та випалювали «Вогняну скульптуру».

  

Команда «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ» за сприяння народного депутата України Гереги Олександра Володимировича та за ініціативи депутата Хмельницької обласної ради, голови депутатської фракції ПП «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ» Лозового Вадима Миколайовича долучилась до організації свята та надала необхідні матеріали для проведення заходів.

  

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт