Новини

Соціальна реабілітація дітей-інвалідів

23 травня за ініціативи Всеукраїнської громадської організації інвалідів «Союз організацій інвалідів України» та за підтримки Комітету Верховної Ради України у справах ветеранів, учасників бойових дій, учасників антитерористичної операції та людей з інвалідністю у кулуарах Верховної Ради України відкрилася всеукраїнська виставка виробів, виготовлених дітьми, молодими людьми з інвалідністю з різних куточків нашої країни. Присвячено виставку Міжнародному дню захисту дітей, який відзначатимемо уже за декілька днів.

Фахівці приділяють велику увагу розвитку творчих здібностей дітей. Хтось із них відвідує заняття з малювання, хтось своїми руками робить ляльки, хтось захоплюється аплікацією, а дехто – шиттям.

Хмельниччину представляв чи не найбільший колектив обласного товариства Всеукраїнської організації інвалідів «Союз організацій інвалідів України», яку очолює Савчук Анатолій Миколайович. Саме він на «круглому столі», який відбувся в залі для нарад у Верховній Раді України, озвучив найактуальніші проблеми інвалідів, шляхи їх подолання, навів приклади європейського досвіду.

Поїздка до м. Київ учасників стала можливою завдяки її організації народним депутатом України Герегою Олександром Володимировичем, який неодноразово допомагав і допомагає дітям-інвалідам.

Діти щиро дякували Олександру Володимировичу і Галині Федорівні Герегам за надану можливість, ремонтспеціалізованої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №8 м. Хмельницького, де вони навчаються, і подарували книжки та вироби, зроблені своїми руками.

Автори: Григор’єва Л.Ю., Нескромнюк Л.Ю.

Джерело: http://www.golos.com.ua/

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт