Новини

«Доля твоєї родини у Другій світовій війні»

22 травня у м. Городок відбулося засідання оргкомітету з визначення переможців творчого конкурсу серед учнів загальноосвітніх шкіл Городоцького району на тему «Доля твоєї родини у Другій світовій війні».

Минули десятиліття від того часу, як відгриміли бої Другої світової війни на нашій землі. «Війна» – це чорне слово, яке викликає надто багато страху і тривоги за завтрашній день, особливо в такий моторошний період в Україні.

Спогади про війну й донині не дають спокійно спати багатьом людям. Це не лише зламані долі, розбите щастя, втрачене дитинство, а й спалені міста і села.

«Про події 1941-1945 років я знаю не лише із книг, а й із розповідей моєї покійної прабабусі, мого прадіда, який воював», – такими словами учні розпочинали свої твори...

Творчий конкурс серед учнів загальноосвітніх шкіл Городоцького району на тему «Доля твоєї родини у Другій світовій війні» завершився. І як добре, що є такі поняття, як пам’ять, історія, які зберігають все те, що відбувалося в минулому. Бо без минулого немає сьогодення і майбутнього. Немає такої української сім’ї, з якої б хтось та не був учасником війни. Деякі з них із цієї війни повернулися героями-захисниками. Деякі важко пораненими, контуженими, інвалідами, деякі пропали безвісти, а деякі назавжди залишилися невідомими героями, які загинули як на рідній, так і на чужій землі.

Представники ПП «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ» взяли активну участь в проведенні конкурсу.

Фото: А. Савченко

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт