Новини

Депутати співпрацюють з Хмельницькою ОДА

У засіданні депутатської фракції депутатів Хмельницької обласної ради «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ» прийняв участь голова Хмельницької ОДА Корнійчук Олександр Олександрович, де прозвітував про роботу та відповів на поставлені запитання.

Місцеве самоврядування – це гарантована державою реальна здатність територіальної громади самостійно або під відповідальність обраних органів та посадових осіб вирішувати справи місцевого, обласного значення в межах, визначених Конституцією і Законами України.

Діяльність місцевої, обласної ради не повинна створювати перешкод для здійснення безпосереднього управління громадянами шляхом використання таких інструментів, як: громадські слухання, місцева ініціатива, збори громадян, референдум, електронна петиція.

Місцеве самоврядування – це система органів, принципів і підходів. Без розуміння суті місцевого управління ради перетворюються на узурпаторські механізми багаторічного управління певних осіб. Особливо це спостерігається у сільській місцевості, де нерідко сільські голови займають посади по п’ять-шість каденцій поспіль.

На практиці іноді новообрані депутати, міські голови часто забувають прозвітувати про свою діяльність, порадитися з виборцями, обговорити плани на майбутнє. На Хмельниччині позитивно те, що існує співпраця між депутатами і представниками адміністрацій.

Так, 16 травня на засіданні депутатської фракції депутатів від «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ» Хмельницької обласної ради під головуванням Лозового Вадима Миколайовича відбулася зацікавлена з обох сторін робота щодо вирішення нагальних проблем.Голова Хмельницької обласної державної адміністрації Корнійчук О.О. також прозвітував про роботу та відповів на поставлені депутатами питання. Також в роботі прийняла участь заступник голови Хмельницької обласної ради Андрійчук Неоніла Вячеславівна.

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт