Новини

Cтратегія розвитку Хмельниччини

Представники влади разом із бізнесменами області за круглим столом обговорили Стратегію розвитку Хмельниччини на 2016-2020 роки. Активну участь у дискусії взяли і представники політичної партії «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ» – голова депутатської фракції в Хмельницькій обласній раді Вадим Лозовий та депутат Хмельницької обласної ради Віталій Олуйко.

Засідання такого формату відбулось вперше, тож учасники мали можливість познайомитися із вже втіленими в життя проектами. Також під час зібрання окреслили напрямки розвитку територій в рамках впровадження децентралізації, обговорили значення бізнес-сектору у формуванні конкурентних переваг регіону та забезпеченні його сталого розвитку, шляхи реформування освітньої галузі, а також завдання реформи системи охорони здоров’я.

Під час свого виступу Віталій Миколайович Олуйко наголосив і на важливості підтримки та розвитку сільського господарства:

«Сільське господарство – це локомотив для економіки області. Переробка, виробництво, товарна біржа, сільськогосподарська виставка – те «що ми маємо закласти в майбутню стратегію розвитку».

Голова найбільшої фракції в обласній раді політичної партії «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ» Вадим Лозовий був переконаний в тому, що:

«Стратегія розвитку Хмельницької області на 2016-2020 роки – це план, який має бути обговорений на всіх рівнях. В першу чергу ми маємо всі пропозиції обговорювати з громадськістю, адже для них ми впроваджуватимемо зміни. Чимало цікавих задумів є у даному проекті, і я переконаний, якщо ми досконало вивчимо усю проблематику і відповідально підійдемо до цієї справи, то можливо, цей план нам вдасться навіть перевиконати, і це стане можливим, якщо і люди і влада, і бізнес будуть працювати разом на єдиний результат».

Автор: Ю. Кучер

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт