Новини

День Європи в Городку

Напередодні остаточного рішення Ради міністрів Євросоюзу про надання громадянам України права на безвізові подорожі, в Городку на Хмельниччині святкували День Європи.

11 травня на центральній площі міста та в приміщенні Городоцької центральної районної бібліотеки в рамках святкування Дня Європи відбулась зустріч керівництва міста та району ,членів Городоцької районної організації ПП «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ» з переможцями обласних, Всеукраїнських та Міжнародних олімпіад та конкурсів, вихованцями СК «Епіцентр» - призерами Всеукраїнських та Міжнародних змагань з різних видів спорту, членами Малої академії наук учнівської молоді, громадськими активістами.

Ця дата співпадає з Днем Перемоги у Другій світовій війні (8 травня у країнах Західної Європи) і не дає нам забути про те, що нинішньому миру передували кровопролитні війни та величезні втрати.

На День Європи ми шануємо наші спільні цінності, спільну історію та, що найголовніше, наше спільне майбутнє. До того ж, День Європи, разом з єдиною валютою (євро), прапором і гімном, є символом ЄС як політичної сили.

Автори: Григор`єва О.О., Нескромнюк Л.Ю.

Фото: А. Савченка

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт