Новини

Вшанування ветеранів на окрузі

Дунаєвеччина

Немає сім'ї, якої не торкнулося б полум’я Другої світової війни. Ми свято шануємо пам'ять наших земляків, що не повернулися з полів битв, пам'ятаємо подвиг великих трудівників, які кували Перемогу в тилу.

У цей славний день згадуємо всіх, чиє життя забрала війна, низько вклоняємося та складаємо глибоку пошану ветеранам.

Цей святий день завжди викликає почуття світлої радості, безмежної гордості за наш народ, але сьогодні йому притаманний і гіркий сум.

Дунаєвецький міський голова Заяць В.В., працівники громадської приймальні народного депутата України Гереги О.В., депутати Дунаєвецької районної та міської рад взяли участь в урочистостях з нагоди Дня пам’яті та примирення і Дня Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, побажали ветеранам та усім жителям краю міцного здоров’я, довгих років життя і мирного неба над головою!

Городоччина

В Городоцькому районі представники ПП «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ» від імені народного депутата України Олександра Гереги привітали ветеранів та інвалідів Другої світової війни з Днем Перемоги та вручили подарунки. Пам'ятаємо про тих, хто, не шкодуючи власного життя, захищав рідну землю, наше сьогодення.

  

  

  

Урочистий мітинг відбувся в м. Городок біля Обеліска Слави. Хвилиною мовчання учасники святкового заходу вшанували пам'ять загиблих у Другій світовій війні. На завершення учасники мітингу, представники ПП «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ» здійснили покладання квітів та вінків до пам’ятного знаку.

Перемогли тоді! Переможемо і сьогодні! Слава Україні!

  

  

  

Ярмолинеччина

8 травня, в День пам'яті та примирення, учасникам бойових дій у Другій світовій війні, проживаючим на теренах Ярмолинецького району від імені народного депутата України Олександра Володимировича Гереги передано вітання та подарунки активістами політичної партії «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ». Також депутат Хмельницької обласної ради фракції ПП «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ» Андрій Шутяк прийняв участь в заходах, присвячених до 72-ї річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні та 71-ї річниці з Дня створення військової частини, яка дислокується на ст. Ярмолинці.

  

  

  

  

  

  

За ініціативи депутата Ярмолинецької районної ради від політичної партії «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ», директора Ярмолинецього спеціалізованого лісогосподарського підприємства «Агроліс» Миколи Антоновича Огородніка стало гарною традицією щороку, 9 травня, в День Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, відкривати зони відпочинку в селах району. Так, цього річ в с. Москалівка урочисто відкрито, черговий, 11-й майданчик для відпочинку місцевих жителів та усіх бажаючих. «Маївка» видалась напрочуд гарною та дружньою. Депутат Хмельницької обласної ради Андрій Шутяк привітав присутніх зі святом та власноруч приготував смачну угорську страву – бограч, яку із задоволенням скуштували усі бажаючі.

  

  

Чемеровеччина

Ветеранам Другої світової – шана і вдячність!

Саме такого ставлення заслуговують люди, на долю яких випали страшні випробування Другої світової війни. Впродовж років гітлерівської окупації вони боронили рідний край, згодом – відбудовували понівечені війною руїни своїх домівок, району, країни. Вони стали прикладом мужності і самопожертви.

Цьогоріч минає 72-а річниця Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Разом з багатьма європейськими країнами ми святкуємо День пам’яті і примирення. На жаль, відходять у вічність солдати, учасники бойових дій, герої тилу, солдатські вдови. Але у пам’яті тих, хто залишився, і досі живе спомин про воєнні лихоліття.

У цьому мали можливість переконатися й представники громадської приймальні народного депутата України Олександра Володимировича Гереги, які в переддень 8 і 9 травня завітали до ветеранів, щоб вклонитися їм за їх звитягу і подякувати за незалежне майбутнє.

З року в рік доброю традицією для Олександра Володимировича та команди «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ» стало вшанування учасників бойових дій та інвалідів І і ІІ груп Другої світової війни. Тому, крім вітальних слів, представники громадської приймальні вручили їм продуктові набори. На жаль, їх на Чемеровеччині нараховується 40 осіб, вони старенькі і немічні, потребують сторонньої допомоги. Але їх життєвої мудрості вистачить ще не на одне покоління.

  

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт