Новини

Конкретне перетворення Ізяславського РБК

Від радянського будинку офіцерів до сучасного районного будинку культури. Ізяславчани стали свідками конкретного перетворення та виконання обіцянки, в яку мало хто вірив. Ще минулого року приміщення РБК було в аварійному стані, карниз падав з кожним дощем тож знаходитись поблизу будівлі було небезпечно як дітям так і дорослим. Сьогодні все навпаки: до зали на святковий концерт заходять без остраху та лише з приємними враженнями.

«Святковий концерт приурочений до Дня Великої Перемоги у Другій Світовій війні став особливим як для ветеранів так і для кожного мешканця району. Це вперше, коли ми відкрили двері клубу після капітального ремонту, який розпочато було в грудні 2016. Дійсно особлива подія, ми просто не можемо повірити, що ще декілька місяців тому тут було не світле фойє, а темне приміщення з старими вікнами. Та найбільшою радістю є те, що місце відпочинку стало безпечним», – розповідає директор  Ізяславського районного будинку культури Юрій Шагун

Коштів на ремонтні роботи завжди не вистачало, попередній керівник клубу ділиться – завжди було щось важливіше. На щастя допомогти у вирішенні проблеми взявся народний депутат України Андрій Шинькович. У грудні для виконання капітального ремонту за його сприяння було виділено більше двох мільйонів гривень з державного бюджету, долучилась до конкретної справи і районна влада.

«Прийшовши працювати на 189-й виборчий округ наша команда «За конкретні справи» побачила величезний обсяг робіт. За ці роки було чимало коштів залучено на покращення соціально-важливих об’єктів, а це не лише державне фінансування. Ізяславський районний будинок культури не виключення. До мене в приймальну часто звертались люди з проханням допомогти відремонтувати приміщення. Тож спільно з представниками місцевих органів влади вдалось залучити кошти з державного бюджету і виконати полохання ізяславчан. Особисто я теж приємно здивований таким перетворенням, адже бачачи,  у якому стані РБК був ще торік – зміни колосальні», – ділиться враженнями народний депутат України, співголова політичної партії «За конкретні справи» Андрій Шинькович.

Зневірившись в обіцянках представників влади, мешканці Ізяславщини та творчі колективи переконались вкотре, що команда політичної партії «За конкретні справи» прийшла на територію Хмельницької області дійсно працювати. А народні депутати Олександр Герега та Андрій Шинькович – люди котрі завжди виконують свої обіцянки.

«Для нас важко було повірити, що обраний народний депутат може так дбати про округ та його мешканців, та ми вже неодноразово переконувались, що Андрій Васильович Шинькович – це та людина, котра завжди виконує свої обіцянки. І робота зроблена у будинку культури – черговий тому доказ», – зазначає  Юрій Семенович

Завітавши на святковий концерт у оновлений Ізяславський РБК присутніх співголова політичної партії «За конкретні справи» потішив ще однією обіцянкою:

«Зроблено вже чимало, попереду ще більше – зміниться і зовнішній вигляд вашого будинку культури. Та це ще не все – наша команда політичної партії «За конкретні справи» разом з її лідером народним депутатом України докладе максимум зусиль, аби ви мали ще й свій власний кінотеатр у цьому приміщенні, аби мали можливість переглядати історичні кінострічки та сучасні фільми у своєму власному кінозалі».

Юлія Кучер

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт