Новини

Обмін досвідом – це завжди взаємозбагачення

25 жовтня 2015 року політична партія «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ» перемогла на виборах депутатів місцевих рад та сільських, селищних, міських голів на Хмельниччині.

Позитивні зрушення в роботі відбуваються практично на очах. Зрозуміло, що в кожному районі є свої особливості, але є і те спільне, що цікавить сьогодні наших виборців, громади. Так, при зустрічі депутатів районних, місцевих рад Деражні, Старокостянтинова, Старої Синяви від ПП «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ»: депутатів Деражнянської райради Яворського Олександра Володимировича (голова партійного осередку Деражнянського району), Мартинюка Валерія Францевича, Івасишеної Людмили Василівни, депутата Деражнянської міськради Романіва Віктора Івановича, заступника керівника штабу Романіва Івана Федоровича, члена партії Юрківського Миколи Броніславовича, депутата Старокостянтинівської міськради, голови партійного осередку Гайдамащука Віталія Зотовича, депутата Старокостянтинівської райради Коваля Олександра Анатолійовича та Коваль Людмили Володимирівни, депутата Старосинявської райради, голови партійного осередку Олійника Василя Васильовича з депутатом Ярмолинецької райради Бакуном Юрієм Івановичем були обговорені питання:

  • - щодо відшкодування витрат транспортним перевізникам (депутатський запит №265-09/390 від 22.09.2016 р. народного депутата України Гереги Олександра Володимировича),
  • - проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо розширення повноважень органів місцевого самоврядування з управління земельними ресурсами та посилення державного контролю за використанням і охороною земель (№4355 від 31.03.2016 р.), одним з авторів якого є народний депутат України Герега О.В.,
  • - щодо допомоги хворим,
  • - щодо ринку землі,
  • - торгівлі з РФ,
  • - щодо виділення земельних ділянок бійцям АТО та ін.

Відбулася і дискусія щодо об’єднання територіальних громад. Бакун Ю.І., який сьогодні є одним з учасників створення ОТГ у Ярмолинецькому районі, пояснив механізм її створення, перспективи в роботі ОТГ і т.д.

Саме тому обмін досвідом роботи між партійними штабами привносить «друге дихання». Планів насправді багато, оскільки співпраця партійних осередків, обмін досвідом є актуальними для всіх.

Автори: Григор’єва О.О., Нескромнюк Л.Ю.

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт