Новини

Робота в окрузі продовжується

Спілкування з жителями, розгляд звернень до парламентаря, конкретна допомога громадам, окремим людям, обговорення з виборцями законодавчих ініціатив, проведені заходи, інформування громади, виборців про роботу народного депутата України Олександра Володимировича Гереги – ось невеликий перелік питань, якими переймаються громадські приймальні.

За наведеними цифрами – конкретні долі людей і конкретні справи. У громадських приймальнях Городоцького, Дунаєвецького, Чемеровецького і Ярмолинецького районів Хмельницької області за перший квартал 2017 р. розглянуто 520 звернень громадян з питань: матеріальної допомоги на лікування, житлово-комунальних, освіти, культури, спорту, екології, соціальної політики, земельних відносин.

Постійно проводилась інформаційно-роз’яснювальна робота з жителями на підтримку будівництва нового корпусу Хмельницької обласної дитячої лікарні, ліфту у Хмельницькому військовому госпіталі; щодо проведеної роботи  депутатами всіх рівнів, сільських, селищних голів від ПП «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ».

Серед проведених заходів у виборчому окрузі, хочемо виділити ті, які запам’яталися людям: презентація Стратегії розвитку Дунаєвецької міської об’єднаної громади; українсько-польські народознавчі традиції в Городку; вперше проведений Молитовний сніданок у Дунаєвецькому районі за участю керівників області, району, міста, духовенства, приватних підприємців, керівників організацій та установ, громадських організацій; зустріч з активом ПП «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ» Городоцького, Чемеровецького районів; моніторинг об’єктів сіл Лісоводи, Кремінна, Велика Левада, Стара та Нова Пісочна, Мудриголови Городоцького району, яким була надана допомога від ГО «За конкретні справи», смт Чемерівці та с. Хропотова Чемеровецького району. Також приймали участь у підготовці і проведенні державних, професійних та релігійних свят.

Тісна співпраця з органами місцевого самоврядування: робота у постійних комісіях, колегіях, сесіях, звиконкомами, організаційна робота з депутатами з роз’яснення добровільного створення ОТГ в Ярмолинецькому районі, участь в сході сіл Тарасівка, Андріївка, Савинці щодо добровільного об’єднання.

5 квітня 2017 р. Верховна Рада України прийняла законопроект №1076 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо забезпечення реалізації житлових прав мешканців гуртожитків», першими авторами якого були народні депутати України Олександр Володимирович Герега та Андрій Васильович Шинькович. Він передбачає можливість приватизації житла в гуртожитках громадянами, які проживають і зареєстровані в них більше п'яти років. Згідно з документом, громадяни та члени їх сімей набувають право на приватизацію житлових приміщень у гуртожитках після їх передачі у власність відповідної територіальної громади. Народні обранці виправдали довіру своїх виборців та захистили житлові права 500 тисяч мешканців гуртожитків.

Також вони внесли законодавчу ініціативу про зміни у Регламенті Верховної Ради (щодо підвищення ефективності роботи Верховної Ради України у зв’язку з проведенням антитерористичної операції).

Парламентарем подано 8 депутатських запитів з початку 2017 року.

За останні чотири роки саме Хмельниччина стала базовою областю для підготовки українських важкоатлетів. За сприяння президента Федерації важкої атлетики, народного депутата України Олександра Гереги створили чотири сучасних спортивних комплекси «Епіцентр» (м. Городок, м. Хмельницький, м. Кам’янець-Подільський та с. Плужне Ізяславського району). За титул чемпіонів Європи у місті Спліт (Хорватія) змагались найсильніші юнаки та дівчата протягом 2-8 квітня 2017 р. Україна увійшла в трійку кращих у медальному заліку, а це 17 нагород – 5 золотих, 9 срібних та три бронзових медалей.

Автори: Григор’єва О.О., Нескромнюк Л.Ю.

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт