Новини

Олександр Герега з родиною святкує Великдень на Хмельниччині

Великдень – свято відродження, день, коли разом з церковним передзвоном домівки наповнюються вірою, надією та любов’ю.Саме у це свято Воскресіння Господнього народний депутат України Олександр Герега разом з сімєю та представниками команди «За конкретні справи», депутатами обласної та районних рад завітали у храми свого виборчого округу №192, аби разом з вірянами помолитися під час святкового молебну.

«Великдень – свято єднання, свято віри та перемоги. Хмельниччина і вся Україна цьогоріч на честь Господнього Воскресіння об’єдналися в молитві і благали Всевишнього завершити війну та встановити мир в Україні. За останні роки кожен з нас оцінив важливість миру та єдності на рідній землі. Я переконаний, що молитви наші будуть почуті. В день, коли відкриваються небеса, на нас зійде Божа благодать, що подарує заспокоєння душам, сили для творення та примноження добра», – звернувся до християн та священнослужителів засновник політичної партії «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ», народний депутат України Олександр Володимирович Герега.

Очолюючи громадську організацію «Український інститут дослідження екстремізму», Галина Герега як науковець, вивчає прояви агресії та насилля в суспільстві. Тож під час перебування на Хмельниччині у Великодні дні закликала всіх до взаємоповаги, милосердя та виховання доброти:

«Держава наша переживає складний, непростий період. Ми з вами, наші діти стали свідками кровопролиття та боротьби за існування України. У цей величний день, я хочу звернутися до кожного з Вас з проханням не загубити тієї доброти, взаєморозуміння та взаємоповаги, якими з давніх  часів славиться наша нація. Я переконана, що з Божою поміччю ми зуміємо пережити цей період, зможемо разом відбудувати нашу рідну землю, виховати надзвичайно розумні та миролюбні наступні покоління. Зичу кожному з вас здоров’я, витримки та мудрості у прийнятті рішень, світлих помислів та добрих справ. Щоб усі надії та сподівання на краще були здійснені, і вже найближчим часом ми разом з вами святкували завершення війни та повернення українських синів живими додому! Христос Воскрес!» – звернулася до прихожан Галина Герега.

Долучилася до вітань і депутат Хмельницької обласної ради Уляна Ткаченко: «Наша команда вже не один рік пліч-о-пліч з вами розбудовує Хмельниччину, змінює рівень життя подолян на краще. Ми щоденно докладаємо максимум зусиль аби зберегти усе, що передали нам наші предки та примножити це. Наслідуємо їхні найкращі риси: працелюбність, милосердя та бажання створити сильну, незламну Україну. Від усіх представників політичної партії «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ» вітаємо вас та бажаємо ясного неба, щедрих врожаїв, миру, гармонії з світом та многая літа. Христос Воскрес!»

  

 Городоцький католицький костьол «Парафія Св. Станіслава єпископа і мученика» 

Народний депутат України Олександр Герега за свою меценатську діяльність отримав від вдячних прихожан Дунаєвецького району ікони та почесну грамоту. У свою чергу, родиною Герег – Олександром Володимировичем, його дружиною Галиною Федорівною та сином Тарасом, які відвідали храми Дунаєвеччини у Великодні свята, було передано кошти для подальшого ремонту відновлення Господніх обителей.

Подружжя Герег спільно з представниками команди «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ» взяли участь в освяченні Пасхи та урочистій ході.

Нехай радісні Пасхальні дні покладуть благодатні початки нових перемог і звершень, нових конкретних справ на життєвому шляху!

Автор: Юлія Кучер

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт