Новини

Низький уклін Вам, ветерани!

6 квітня Чемеровецький районний осередок організації ветеранів України святкував своє 30-річчя з дня створення. Урочисті заходи з нагоди свята відбулися в районному Будинку культури, куди завітало багато гостей.

Щирі слова вдячності за все зроблене ветеранами, заради нашого майбутнього, за мудрі поради і підтримку підростаючого покоління висловили винуватцям торжества представники громадської приймальні народного депутата України Олександра Гереги та політичної партії «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ».

Турбота про людей похилого віку – це святий обов’язок кожного з нас. А підтримка і повага – це найперша вдячність людям, які віддали найкращі роки свого життя розбудові краю. З глибокою шаною прозвучали слова вітань від народного депутата України Олександра Володимировича Гереги та його партійців, які ніколи не забувають про старше покоління.

За сприяння Олександра Володимировича Гереги було вручено пам’ятні подарунки переможцям конкурсу на кращий учнівський твір на тему «Ветерани війни і праці – приклад для нас». Відзначено роботи учениці 8 класу Хропотівської ЗОШ Богдани Пагор, 6 класу Вишнівчицької ЗОШ Ганни Кушнір, 10 класу Чемеровецького НВК №1 Наталії Харкавої.

Районний осередок організації ветеранів України щиро дякує за привітання та підтримку народному депутату України Олександру Герезі та його команді «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ».

  

Автор: Г. Вірик

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт