Новини

Перш за все – зробити для дітей

Команда політичної партії «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ», працівники громадської приймальні народного депутата України Гереги О. В. у Дунаєвецькому районі звернулися до жителів м. Дунаївці та району з ініціативою долучитися до проведення акції «Зробимо громаду чистою разом!».

Так, 6 квітня депутати Дунаєвецької міської ради об’єднаної громади, селищної громади, прихильники ПП «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ», небайдужі жителі міста вийшли на територію дитячих майданчиків, встановлених за ініціативи та підтримки народного депутата України Гереги Олександра Володимировича по вул. Шевченка, 79 та 114 та інших у м. Дунаївці.

Спільними зусиллями було відремонтовано, прибрано та пофарбовано елементи дитячих майданчиків. Територія стала чистішою, кращою та привабливішою для дітей та дорослих.

Жителі прилеглих будинків щиро вдячні своєму народному обранцю та його команді за усі гарні справи, в тому числі і за встановлення та підтримання у належному стані дитячих майданчиків: «Набагато приємніше бавитися з дітьми на гарній та облаштованій дитячій площадці».

 

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт