Новини

XXII сесія Славутської районної ради

У четвер, 30 березня, відбулася чергова XXII сесія Славутської районної ради 7 скликання. Головував на засіданні очільник районної ради від ПП “ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ” Леонід Радзивілюк.

В роботі пленарного засідання взяли участь депутати Славутськоїрайонної ради, голова Славутськоїрайдержадміністрації Богдан Маршук, заступник голови Славутськоїрайдержадміністрації Петро Притуляк, начальники управлінь, відділів та служб райдержадміністрації, керівники територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади, представники Шепетівської місцевої прокуратури, міліції та інших правоохоронних органів, сільські голови, працівники виконавчого апарату районної ради та інші.

На початку пленарного засідання голова районної ради Леонід Радзивілюк та голова райдержадміністрації Богдан Маршук від імені усіх присутніх привітали першого заступника Берездівського сільського голови Загоруйко Євгенію Михайлівну з ювілеєм.

В сесійному залі було заслухано депутатські запити депутатів:

  • - Васильчука С.П. щодо збільшення кількості рейсів по маршруту Славута-Бесідки – вирішили продовжити термін виконання депутатського запиту; щодо заміни електроопор та встановлення додаткового трансформатора в с. Великий Правутин – вирішили продовжити термін виконання депутатського запиту;
  • - Лавренчука О.П. щодо ремонту автомобільної дороги поблизу села Яблунівка – вирішили депутатський запит направити для розгляду в Службу автомобільних доріг в Хмельницькій області та Берездівську сільську раду;
  • - Сукової Г.В. щодо відсутності автобусного сполучення Славута-Пузирки – вирішили депутатський запит направити для розгляду в Славутську районну державну адміністрацію.

У ході пленарного засідання було розглянуто 16 питань порядку денного, які були детально опрацьовані попередньо – на постійних комісіях районної ради.

Крім того, депутати внесли зміни до районного бюджету на 2017 рік та до Програми розвитку автомобільних доріг загального користування місцевого значення у Славутському районі на 2015-2018 роки.

Затвердили:

  • - Програму розвитку агропромислового комплексу Славутського району на 2017-2021 роки;
  • - Положення про присвоєння звання «Почесний громадянин Славутського району» в новій редакції;
  • - Перелік нерухомого майна спільної власності територіальних громад сіл Славутського району в новій редакції; технічну документацію з нормативної грошової оцінки земельної ділянки, що надається в оренду Благодійному фонду «Крапка відліку» та розглянули ряд інших питань порядку денного.

В результаті своєї роботи депутати місцевого представницького органу ухвалили проекти рішень з усіх питань порядку денного.

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт