Новини

Відбулась XXI сесія Шепетівської міської ради

Вчора, 30 березня, завершилося засідання ХХІ сесії Шепетівської міської ради VІІ скликання, яке розпочалося 23 березня. На порядок денний було винесено понад 50 питань.

В перший сесійний день депутати розглянули 33 з них.  Після оголошеної міським головою другої перерви народні обранці проголосували за продовження засідання ХХІ сесії міської ради VII скликання 30 березня 2017 р. о 10 годині ранку.

За підсумками двох сесійних днів, було прийнято програму соціально-економічного розвитку міста на 2017 рік, затверджено програму зміцнення матеріально-технічної бази закладу охорони здоров’я Шепетівської центральної районної лікарні та покращення надання медичної допомоги населенню на 2017-2018 роки. Було проголосовано за надання фінансової підтримки хворим нефрологічного профілю міста Шепетівки для амбулаторного лікування на базі КЗ «Шепетівський Центр первинної медико-санітарної допомоги».

Депутати підтримали проект рішення про внесення змін до бюджету міста на 2017 рік та затвердили штатний розпис Шепетівської дитячо-юнацької спортивної школи, за яким зараз вводяться в штат необхідні працівники, а ще декілька – після введення басейну в експлуатацію.

Затвердили положення про «Шепетівський територіальний центр соціального обслуговування», тим самим розширили коло осіб, яким надаються послуги, також розглянули ряд земельних питань.

Ці рішення підтримали депутати Шепетівської міської ради від ПП «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ»: Савчук Р.В., Костюк В.В., Микитюк Т.М.

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт