Новини

30-річний ювілей Городоцької районної організації ветеранів України

17 березня Городоччина відзначила 30-річний ювілей з дня утворення Городоцької районної організації ветеранів України, історія якої розпочалась у 1987 р.

У цей день у залі були присутні голови первинних ветеранських організацій, ветерани праці – відомі та поважні люди, ветерани сільських рад, громадськість міста та району. Про кожного з них можна написати не тільки повість, але й цілий роман, про все це говорять їх трудові досягнення. Святкове зібрання з нагоди 30-річчя утворення Городоцької районної ветеранської організації відкрив почесний ветеран України Віктор Гуменний. Голова Городоцької районної організації ветеранів України Любов Воротна у своєму виступі наголосила на тому, що всі розповіді будуть про людей, чиї серця бились і сьогодні б’ються в унісон із подихом суспільства і держави, – це ветерани війни та праці, це ті, хто прожив нелегке життя, але крізь роки проніс велику любов до рідної землі, до України.

Організатори свята в цей святковий день згадали про усіх голів первинних ветеранський організацій: Шевчук Марію Іванівну, Сельську Надію Аркадіївну, Ганну Василівну Пухтецьку, Ониська Павла Арсентійовича, Войцехівського Людвига Йосиповича, Конопліцького Тимофія Варфоломійовича, Собковича Йосипа Станіславовича, Корчинську Людмилу Василівну, Наконечного Івана Семеновича, Маційчук Галину Михайлівну, Столярика Миколу Йосиповича, Собкович Ганну Данилівну, Кибалко Ніну Тимофіївну, Боднарчука Петра Івановича, Дончак Марію Тимофіївну, Климчук Ніну Онуфріївну, Карвацьку Ольгу Іванівну, Кінаш Лідію Павлівну, голову Городоцького районного благодійного фонду «Волонтери Городоччини» Миколу Володимировича Зацерківного.

За значний особистий внесок у розвиток ветеранського та волонтерського руху району, виховну і просвітницьку роботу серед молоді та з нагоди ювілею ветеранської організації ряд її членів було відзначено подяками та грамотами районної державної адміністрації, районної ради, а також організації ветеранів області. Від імені народного депутата України Олександра Володимировича Гереги виступив Василь Накутній, який щиро привітав ветеранів району з 30-літтям громадської організації, а також відмітив їх значний вклад у патріотичне виховання молоді, сприяння в поліпшенні соціального забезпечення ветеранів і людей похилого віку.

Цього дня на адресу ветеранської організації прозвучало багато теплих слів привітання. Гості ділилися своїми спогадами, вітали ювілярів, дарували подарунки, вручали відзнаки і бажали, щоб високо піднята планка організації громадської роботи трималася і надалі. Протягом чудового святкового ювілейного дійства творчі колективи Городоцького районного Будинку культури та музичної школи дарували усім присутнім музичні дарунки. До святкової програми долучились і члени ветеранської організації – народний аматорський хор ветеранів праці «Червона калина» Городоцького районного Будинку культури.

«Дорогі наші ветерани, ми Вам дуже вдячні за ваш героїзм, ентузіазм і за приклад, як потрібно любити своє місто, свою Батьківщину!».

Автор: І. Лутковська, фото: А. Савченка

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт