Новини

Звітує депутат Кам’янець-Подільської районної ради Ломніцький А.М.

ЗВІТ
депутата Кам’янець-Подільської районної ради від ПП "ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ"
Ломніцького Анатолія Миколайовича за 2016 рік

За перший рік, працюючи в статусі депутата районної ради, у складі постійної комісії з питань освіти і культури, сім’ї, молоді, спорту, туризму, охорони здоров’я та соціального захисту населення, мною було подано 8 депутатських звернень та запитів. Підставами для поданих звернень та запитів були звернення мешканців громади про критичний стан з водопостачання, капітального ремонту приміщення садочка, фельдшерсько-акушерського пункту, заміни вікон та дверей у школах і садочках та транспортного сполучення з містом Кам’янець-Подільський.

Проініційовані і зроблені конкретні справи:

  • - На вирішення питання про критичний стан з водопостачання в с. Баговиця Кам’янець-Подільського району була замовлена проектно-кошторисна документація.
  • - У садочку «Золотий ключик» в с. Тарасівка за підтримки політичної партії «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ» було замінено вісім пластикових, енергозберігаючих вікон та вісім пластикових дверей. Для капітального ремонту покрівлі приміщення в с. Тарасівка, в якому знаходиться садочок, шкільна бібліотека та фельдшерсько-акушерський пункт виконана проектно-кошторисна документація та передана підряднику для виконання цих робіт. Ремонт буде здійснений при співфінасуванні Устянської сільської та районної рад.
  • - ФАП с. Баговиця знаходиться в приватному аварійному приміщенні, в якому протікає покрівля, облуплюються стіни та прогнила підлога. Для виходу з цієї ситуації є два варіанти: узаконити перебування ФАПу в приватному приміщенні та зробити ремонт або підшукати інше приміщення. Наразі дане питання вирішується.
  • - Також вирішується питання транспортного сполучення м. Кам’янець-Подільський – с. Шутнівці. Оголошено конкурс на даний маршрут.
  • - За сприяння політичної партії «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ» проведено поточний ремонт доріг у селах Устянської сільської ради, надано матеріальну допомогу церквам у вигляді будівельних матеріалів (цемент, гіпсокартон, мінвата).

Прийом громадян здійснює у приміщенні сільської ради щомісяця (перший та четвертий вівторок). Беру участь у засіданнях сесій сільської ради. На одній із них було створено комунальне підприємство, яке буде опікуватись господарськими питаннями.

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт