Новини

Людина починається з добра

Людина починається з добра
Із світла, що серця переповняє.
Ця істина, як світ, така стара,
А й досі на добро нас надихає.

Ці слова влучно характеризують нашого народного обранця Олександра Герегу, людину, яка не стоїть осторонь проблем  нашого селища, окремої людини, сім’ї, школи, Будинку культури.

Олександр Володимирович завжди відгукується на звернення про допомогу, а також робить справжні конкретні справи для громади. Напередодні 2017 р. подарунок отримав Чемеровецький районний Центр культури, дозвілля і мистецтва. Ремонтна бригада завершила заміну вікон (40 штук) та вхідних дверей у приміщенні центру. Це дало змогу утеплити фойє та сходинковий марш. Заміна вікон на металопластикові проходила в центрі і в 2013 р., зокрема, у лекційній залі – тоді було замінено 7 вікон.

І це далеко не єдине, що зробив разом з однодумцями Олександр Володимирович. У 2012 р. він виступив спонсором проекту «Крок до дитячої мрії» для дітей з особливими потребами; у 2013 р. – були придбані костюми для учасників хору ветеранів та вокального ансамблю; у 2014 р. – мультимедійний проектор з екраном, монітори; у 2015 р. – організована поїздка на курорт «Буковель».

Покращення матеріально-технічної бази центру, постійна підтримка народного депутата України О. В. Гереги, розуміння нагальних проблем галузі культури в районі в цілому і головне – вирішення їх – спонукають нас працювати творчо та натхненно для громади.

«А Вам, Олександре Володимировичу, щиро дякуємо за розуміння та підтримку, що створюєте затишок у нашому закладі на довгі роки. Віддані людям тепло і душевна доброта обов’язково повернуться до Вас».

Автор: Олена ЛІСОВА, директор ЦКДМ

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт