Новини

Жінки Хмельницького: успіх із забарвленням краси

Поетичний рядок В. Я. Брюсова «Ти - жінка, і цим ти права» аж ніяк не про наших героїнь. Освічені, розумні, наполегливі, вони нарівні з чоловіками формують обличчя культури, влади, освіти нашого регіону і навіть державної безпеки країни.

Керуючи людьми і приймаючи відповідальні рішення, вони вибороли право на визнання, але при цьому не втратили у собі жінку і зуміли залишитися привабливими і чарівними. Про те, у чому полягає секрет успіху, джерела натхнення і життєве кредо одна з відомих жінок Хмельницького Неоніла Андрійчук.

Неоніла Андрійчук, перший заступник голови обласної ради, громадський діяч, володарка премії «Жінка третього тисячоліття» 2016 року в номінації «Рейтинг»:

На мою думку, головне – залишатися собою. Привабливість і професіоналізм притаманні жінці по суті. І українська історія підтверджує це. До прикладу, та ж сама княгиня Ольга майже 20 років керувала країною, вирішуючи складні державні питання. Отож сучасна жінка має на кого орієнтуватися і може бути такою, якою хоче себе бачити.

Сьогодні в обласній раді працює багато представниць прекрасної половини. Державна робота непроста, але люди довіряють, і це дуже багато коштує. На жаль, через складні часи й породжені ними негаразди ми втратили взаємний посил довіри, потрібний владі для боротьби з цими негараздами. Тому для мене надзвичайно важливо виконувати свої обов’язки так, щоб люди бачили, що є ті, хто не бере хабарів, а просто робить свою справу. Я не публічна людина, моя мета – працювати і працювати позитивно для людей. Нехай щось не вдається, але все, що можна, треба робити. Розповіді про себе не завжди об’єктивні, тому я вважаю лакмусовим папірцем не слова, а результати роботи.

Бути слабкою я собі не дозволяю, бо слабкість дезорієнтує. Це надто велика розкіш – впасти в емоції й керуватися почуттями, особливо, коли ти на державній службі. Не можна дозволити суб’єктивному взяти гору над здоровим глуздом. Тільки неупередженість дозволяє робити правильні висновки й правильні вчинки, тому я віддаю перевагу саме їй.

Автор: Тетяна Правдива, http://www.marichkanews.com/

Фото: http://km-oblrada.gov.ua/

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт