Новини

У Дунаївцях гості з Херсонщини

Перейняти кращі практики місцевого самоврядування та обмінятись досвідом з організації роботи об’єднаних територіальних громад – саме з такою метою на Дунаєвеччину завітали представники органів місцевого самоврядування Херсонської області.

Учасники навчальної поїздки, а це 25 осіб – голови та заступники голів об’єднаних територіальних громад Херсонщини, у залі засідань Дунаєвецької міської ради знайомилися з діяльністю, розвитком нашої територіальної громади та у дружній бесіді обмінялися досвідом роботи.

Голова Дунаєвецької міської об’єднаної територіальної громади Веліна Заяць розповіла про досягнення та проведену роботу, організацію управлінської діяльності в ОТГ, ознайомила із діяльністю Центру надання адміністративних послуг та Методичного центру розвитку освіти.

Заступник міського голови Надія Слюсарчик презентувала стратегію розвитку громади.

Також делегація з Херсонщини відвідала Дунаєвецький ДНЗ №2 «Пролісок».

Тут, у Дунаєвецькому центрі розвитку дитини "Пролісок" проведено презентацію закладу на тему: "Як тебе не любити, місто моє". Учасники семінару були в приємному захваті від умов, в яких виховуються наймолодші мешканці міста, високого рівня матеріально-технічного забезпечення груп, харчоблоку, кухні, які створені за сприяння народного депутата України Гереги Олександра Володимировича на виконання передвиборчої програми.

Дана навчальна поїздка відбулася у рамках реалізації U-LEAD з Європою «Програма для України – розширення прав і можливостей на місцевому рівні, підзвітності та розвитку».

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт