Новини

Лист до редакції

Чи часто ми задумуємося над тим, що таке доброта? І дуже приємно, що в наш нелегкий час живуть такі люди, які готові прийти на допомогу іншим. Роблять це безкорисно, доброзичливо та від щирого серця. В народі кажуть, що добра людина – це щаслива людина. І доброта обов’язково повертається до того, хто її віддає.

8 січня, коли всі ще святкували новорічні свята, у нашому будинку сталася страшна трагедія – вибухнув газ, загинула дитина, а всі мешканці під’їзду стали постраждалими. Страшна картина… Страшний емоційний стан… Паніка… Але ця трагедія стала індексатором нашої людяності, чуйності, милосердя. Дехто використав цю людську біду, щоб підняти свої рейтинги, але це їм не вдалося. Інші прониклися трагедію і співчуттям до кожної родини. Сьогодні ми, жителі постраждалого під’їзду будинку 57Б, хочемо щиро подякувати всім, хто не стояв осторонь нашої біди. Подякуємо хронологічно, поетапно. Нашим рятувальникам низький уклін за те, що вони йшли у вогонь, у прямому значенні слова. Завдяки їх професіоналізму, швидкості, холодному розуму пожежа не поширилася далі. Міська рада організовувала злагоджену роботу всіх без винятку служб, відселення людей, завжди була на зв’язку з мешканцями, переймалася ї проблемами і потребами. А далі всі служби працювали при 20-градусному морозі до пізньої ночі, аби підключити людям світло, воду, газ. Прості РОБІТНИКИ, прості люди, але з великої букви.

Всю ніч під під’їздом чергували в машині поліцейські, щоб уникнути мародерства. Вранці другого дня активно працювали робітники ЖЕО, знову ж таки при сильному морозі і до пізньої ночі. Представники церкви ЄХБ «Віфлеєм» за допомогою своїх інструментів і «золотих» рук встановлювали мешканцям вхідні двері у квартири. Ми отримали відчутну благодійну допомогу від нашого народного депутата України Гереги Олександра Володимировича та його штабу в м. Дунаївці. Балух Олег допоміг у перевезенні будівельних матеріалів з м. Кам’янець-Подільський. Також ми отримали матеріальну допомогу від магазину «Союз», КП «Ринок».

У буденному спокійному житті ми не цінуємо роботу інших, тому що не помічаємо її. Лише біда дає зрозуміти, що навколо нас живуть добрі і милосердні люди, які займаються сумлінно своєю справою, виконуючи її на совість. Ха добрі справи та теплі серця щира вдячність від мешканців нашого під’їзду. Здоров’я вам і божої благодаті.

Автор: Мешканці під’їзду будинку 57Б

Джерело: газета "Дунаєвецький вісник"

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт