Новини

Освіта потребує уваги та інвестицій

З дитячих садків та шкіл розпочинається становлення людини як громадянина та свідомого представника нації. Тому від комфортних умов та матеріально-технічної бази в освітніх закладах залежить чимало, переконаний народний депутат України Андрій Шинькович.

З жовтня 2014 р. на виборчому окрузі №189 не залишилось жодної школи чи дитсадка без уваги команди ГО «За конкретні справи». Більше сорока дахів зазнали змін, оновлені спортивні зали, придбані нові меблі та техніка. Не став виключенням і Теофіпольський район Хмельницької області.

Під час чергового візиту 16 лютого Андрій Васильович Шинькович прозвітував перед громадою про зроблене, поділився планами та вислухав поради та побажання найактивніших виборців.

  

«За час спільної роботи з вами, як і з іншими виборцями, нашій команді вдалось досягнути чималих змін та перетворень. Відтак найприємніший той момент, коли бачиш, що  зроблено саме після виборів. Ми намагаємося виконати усі дані нами обіцянки, адже дійсно прийшли працювати. Звичайно, все одночасно зробити неможливо, адже, нажаль, нагальних проблем не десяток, їх сотні, і всі потребують вирішення. За ці роки є чим пишатися, і з чим звітувати. Одразу хочу сказати, що ті зміни, які ми маємо сьогодні – результат нашої спільної співпраці. І я переконаний, що попереду на нас чекає ще більше зроблених конкретних справ», – розповів співголова політичної партії «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ» Андрій Шинькович.

Навідався народний обранець і на об’єкти, що зазнали змін, завдяки залучених ним додаткових коштів з Державного бюджету у 2016 р. Так, у Теофіпольському навчально-виховному комплексі «Загальноосвітня школа I ступеня - гімназія» була придбана нова комп’ютерна техніка, а у дошкільному навчальному закладі «Бджілонька» продовжуються роботи з будівництва шатрової покрівлі. Вдячні за неодноразову підтримку та сприяння у додатковому державному фінансуванні вчителі та учні Базалійської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів.

Автор: Юлія Кучер

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт