Новини

Андрій Шинькович з робочим візитом на Красилівщині

З початку року народний депутат України Андрій Шинькович вже не одноразово зустрічався з мешканцями населених пунктів Красилівського району Хмельницької області. 15 лютого відвідав села Кульчини та Ледянка, де на нього чекали виборці.

«Наша команда приїжджає працювати у міжпленарний період на округ не лише для того, щоб звітувати, а отримувати нові завдання від виборців. Ми маємо можливість поспілкуватися з людьми, з сільськими та селищними головами, які, як ніхто інший, поділиться баченням того чи іншого законопроекту. В діалозі бачимо і проблемні місця населених пунктів, на що першочергово потрібно звернути увагу», – цими словами розпочав зустріч народний обранець виборчого округу №192 Андрій Шинькович.  

Як і інші сільські ради, Кульчинецька в грудні 2016 року отримала додаткове фінансування для соціально-економічного розвитку у розмірі 100 000 гривень. Витратили їх з розумом, доклавши ще з місцевого бюджету потрібну суму – подбали про підростаюче покоління. Приміщенню дитячого садка тепер не страшні погодні умови, адже вже завершують зводити новий дах.

«Проблем у нас у селі немало, ми  маємо дбати про все, що стосується громади: і про воду, і про освітлення, і про якість доріг. Та отримавши таку потрібну фінансову підтримку, яка була б неможлива без Андрія Васильовича, ми прийняли рішення – забезпечити наших малят та вихователів надійним дахом. Адже дітки у нас є і з кожним роком кількість збільшується. Я вже не одне скликання на посаді сільського голови, та ще такої тісної співпраці з народним депутатом не було. А це вже дає надію на те, що в нашій державі відбуваються зміни на краще», – ділиться сільський голова села Кульчини Надія Костянтинівна Файдевич.

 

Знайомі мешканці і з роботою команди політичної партії «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ», очолює яку народний депутат України Олександр Герега. Адже внаслідок плідної роботи з нею з`явилася можливість вчасно та якісно підсипати дороги, а також відкрили нову амбулаторію.

Спілкуючись з народним депутатом 189-го виборчого округу, вдалось дізнатися і про заплановану роботу на 2017 рік.

«Роботи вистачить. І уваги потребують абсолютно всі населені пункти, як Красилівщини, так і Білогірщини, Теофіпольщини та Ізяславщини. Але я однозначно переконаний, що наша команда «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ»  цього року серйозно підійде до завдання директора школи села Кульчини. Ми маємо провести капітальний ремонт спортивного залу: замінити покриття, створити відповідні умови для занять дітей фізичною культурою, забезпечити матеріально-технічну базу. Це важливо тут, адже школа має 76 учнів сьогодні, і це лише місцевих. Тому питання ремонту саме спортивного залу для нашої команди дуже актуальне, а тим паче, що всі відповідні заміри вже зроблені», – відповів Андрій Васильович.

   

Високо оцінює народний обранець і роботу сільського голови у селі Ледянка, де його роботу відчувають усі мешканці, адже і дороги підсипаються регулярно, і сніг розчищають взимку, навіть на найменших вулицях, повністю працює і освітлення. А от залучені кошти у розмірі 100 000 гривень вирішили використати на виготовлення проектно-кошторисної документації на проведення водогону, що охопить села Ледянка, Федорівку, Малі Пузирки та Трусилівка.

«Справа дійсно потрібна, адже вода – це те, без чого люди не можуть прожити. Нажаль, колодязі пересихають, а от постачання питної у кожну домівку – це вже інший рівень цивілізації. Наша команда «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ» обов’язково сприятиме у реалізації задуманого», – прокоментував рішення Андрій Васильович.

   

У День вшанування учасників бойових дій на тeриторії інших дeржав та 28-ї річниці з дня виведення радянських військ з Афганістану Андрій Шинькович разом із депутатами Красилівської районної ради від політичної партії «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ» вшанували всіх воїнів-інтернаціоналістів, поклавши квіти на могилу молодого бійця з Ледянки Войцешука Василя Мойсейовича, який так і не повернувся додому з війни.

Автор: Ю. Кучер

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт