Новини

Звіт депутата Хмельницької міськради В. А. Паламарчука

Звіт депутата від ПП «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ» Віктора Паламарчука за перший рік роботи у виборчому окрузі №40 відбувався в будинкоуправлінні №2 КЕВ, де зібралося чимало людей. 

Межі округу охоплюють вулиці: Майборського, Ціолковського, Попова, Пшенична, Копистинське шосе, Пригородня, Чорновола, в/ч А4234, дільниця 1218 км. Особливість виборчого округу полягає в тому, що це – військове містечко, яке досі належить Міністерству оборони. Тому міські комунальні служби практично були позбавлені можливості обслуговувати цей мікрорайон. Та коли в Ракове почали працювати депутати В. Паламарчук та С. Болотніков, ситуація змінилася на краще. Вони, як керівники з досвідом, зуміли організувати співпрацю з комунальними службами, поступово відновлюючи благоустрій містечка. Робота у попередньому скликанні створила вагоме підґрунтя для Віктора Паламарчука продовжувати цей процес новими конкретними справами.

Виконано:

  • -         заасфальтовані дороги на вул. Гарнізонній, Довженка та Ракетників;
  • -         облаштовано прибудинкові території на Майборського №№11, 13, 13/1, 15;
  • -         у мікрорайоні встановлено 35 лавок для відпочинку,
  • -         зроблена дорога біля поштового відділення,
  • -         у під’їздах будинків на Чорновола - 12а, Ціолковського - 7, 4/1, Гарнізонній - 6, 2, Майборського - 13/1 встановлені металеві двері;
  • -         капітальні ремонти двох під’їздів на Майборського, 13 і Ціолковського, 12, підрізані старі дерева;
  • -         понад 200 місцевих мешканців одержали матеріальну допомогу від міської ради завдяки зверненням до депутата.

Розуміючи важливість співпраці з будинкоуправлінням, депутат допомагає його працівникам, зокрема, двірникам, яким було придбане нове знаряддя і спецодяг.

Особливою увагою Віктора Паламарчука користуються місцеві навчальні та дошкільні заклади. Крім традиційних новорічних подарунків для дітей округу надано:

  • -         ЗОШ №9 отримала нове спортивне обладнання, кінопроектор і два ноутбуки;
  • -         у школі-інтернаті №2 замінено 350 кв. м лінолеуму;
  • -         у дитсадку №52 відновлена стара будівля і облаштована територія;
  • -         для дитсадка №34 придбані нові меблі та іграшкові набори.

Турботою депутата не обділені й ветеранські організації мікрорайону та 19-ої ракетної дивізії. Для них організовуються і проводяться святкові заходи у гарнізонному будинку офіцерів (ГБО 15), надається різноманітна допомога малозабезпеченим. Конкретну підтримку мають студії та гуртки ГБО. Так, хореографічна студія «Експрес» отримала можливість взяти участь у Міжнародному фестивалі дитячої творчості у Болгарії, а самодіяльні колективи ГБО - виступити з концертними програмами у Кам’янці-Подільському.

Велику популярність у жителів мікрорайону здобули екскурсійні поїздки до Почаєва, Вінниці, Зарваниці, Чернівців, Львова, які організував депутат. А ветерани-ракетники вдячні за відвідини міста Первомайська, де мали можливість зустрітися з однополчанами.

Окрема сторінка депутатської діяльності – опікування дітей з особливими потребами та одинокими інвалідами, відвідував важкохворих мешканців вдома, їх моральна та матеріальна підтримка.

Виборці дякували депутату за виконану роботу, взаєморозуміння, турботу за свій округ та визначили роботу депутата зразковою.

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт