Новини

Андрій Шинькович відвідав Дертку на Ізяславщині

Під час робочого візиту на свій 189 виборчий округ народний депутат України Андрій Шинькович в черговий раз завітав у с.Дертка би поспілкуватися з місцевими мешканцями, прозвітувати про зроблене та отримати нові завдання для роботи.

Конкретні справи у своєму населеному пункті зроблені Андрієм Васильовичем у 2016 році місцеві добре знають. Адже важко було не помітити покращені дороги, на які вивозили матеріал наданою народним депутатом технікою. Ще більше вдячності у родини Катерини Задільської: люди влітку минулого року через пожежу залишилися без даху над головою. Співголова політичної партії «За конкретні справи» не залишився байдужим та посприяв  в отриманні необхідних будівельних матеріалів.  

Ще одним важливим подарунком для громади стали додаткові кошти з державного бюджету у розмірі 40 тисяч гривень, які залучив Андрій Шинькович. Виділивши ще трохи власних коштів з місцевого бюджету громада зуміла відремонтувати покрівлю тутешнього будинку культури.

Сільському голові Михайлу Сергійовичу Шостаку вдалося вміло організувати  всі роботи і завершити перекриття даху, ще до Нового Року.

Під час зустрічі, жителі села щиро подякували народному депутату за його підтримку та небайдужість у вирішенні сільських проблем. Обговорили гострі проблеми громади, а саме питання подальшого ремонту доріг та освітлення сільських вулиць. Домовилися спільними зусиллями з сільським головою вирішити ці питання. Наприкінці зустрічі Андрій Васильович подарував новенький глюкометр для потреб місцевого ФАПу.

  

Автор: Юлія Кучер

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт