Новини

Найкращий подарунок дітям

Щоб уроки фізичної культури проходили ефективно, вчителю необхідно не лише викликати в учнів інтерес до занять, а й мати хорошу спортивну базу, про яку мріють багато школярів Ізяславського району Хмельницької області. Завдяки народним депутатам України Олександру Володимировичу Герезі та Андрію Васильовичу Шиньковичу ця мрія в Плужному стала дійсністю.

З 2-го семестру всі уроки фізичної культури Плужненського НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. ім. Р. Й. Бортника, гімназія» проходять у новозбудованому спортивному комплексі «Епіцентр». До послуг школярів великий обладнаний спортивний зал, 2 роздягальні, вбиральні, душові кабіни. Всі умови відповідають санітарно-гігієнічним вимогам. Тут займаються діти від першого по одинадцятий клас за чітко складеним розкладом. Діє футбольний гурток, яким керує О. В. Кондратович і гурток «Сокіл-Джура» під керівництвом О. В. Чепелюка.

Кожен урок учні чекають з нетерпінням. Радіють всі: діти, вчителі, батьки, жителі села і навіть навколишніх сіл. Адже двері спорткомплексу відчинені для всіх бажаючих. Сьогодні на базі спорткомплексу проходять товариські матчі з футболу, працюють гуртки для дорослих.

Незабаром буде працювати секція важкої атлетики, адже для неї є окремий добре обладнаний зал та багато бажаючих там займатися. Також планується робота спортивних гуртків з волейболу, гандболу, баскетболу, настільного тенісу, аеробіки і лікувальної фізкультури.

Нещодавно в спорткомплексі пройшов перший чемпіонат Хмельницької області з важкої атлетики серед дівчат та юнаків до 15 років. Глядачі отримали можливість побачити талановитих спортсменів та їх майстерність. СК «Епіцентр» став центром спортивного життя, символом здоров’я нації.

«Ми сподіваємось, що спортивний комплекс зростить і виплекає майбутніх олімпійців, адже в Плужному багато спортивно-обдарованої молоді.

Ми щиро дякуємо народним депутатам О. В. Герезі та А. В. Шиньковичу за турботу про підростаюче покоління, адже кращого подарунка нашим дітям неможливо й уявити», – пролунали слова вдячності і поваги вчительського, батьківського і учнівського комітету Плужненського НВК.

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт