Новини

Звітує Кам’янеччина

Кам’янеччина займає найбільшу площу Хмельниччини, а Кам’янець-Подільський район є одним із найбільших районів України як за площею так і за кількістю населених пунктів (122 села). Тут проживає біля 170 тис. населення і налічується майже 130 тис. виборців.

Серед прихильників ПП «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ» - викладачі ВУЗів та студенти, працівники галузі охорони здоров’я, науковці. Багато жителів Кам’янець-Подільського району бажають вступити в лави ПП «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ».

В усіх трьох ОТГ є представники політичної сили - місцеві депутати та старости. На Кам’янеччині активно працюють 12 депутатів місцевого самоврядування від ПП «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ».

Лише за один рік роботи депутатів та прихильників ПП «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ» та за підтримки народного депутата Гереги О. В. зроблено конкретні справи:

  • - НВК №9 м. Кам’янець-Подільський - замінено 26 вікон;
  • - дитячий садочок с. Тарасівка - замінено 8 вікон та 8 дверей;
  • - стадіон Кам'янець-Подільського національного університету ім. Івана Огієнка - придбано 530 стільців;
  • - приміщення для реабілітації учасників АТО - надані будівельні матеріали в сумі 28 тис. грн. для проведення ремонту;
  • - храм с. Устя, с. Тарасівки, с. Баговиця - надано цемент - 5 т;
  • - храм с. Нігин - надано покриття для підлоги на суму 4,5 тис. грн.;
  • - гуртожитки Подільського державного аграрно-технічного університету - надано 30 матраців;
  • - жительці с. Залісся-1 - за сприяння депутата Хмельницької обласної ради Ткаченко У.Ю. надано 50 листів шиферу для відновлення господарських будівель після пожежі.

Народним депутатом України Олександром Володимировича Герегою разом з ГО «За конкретні справи» Кам’янець-Подільському району надано допомогу для його благоустрою. Автомобілями вивезено більше 3 тис. т щебеню для ремонту доріг.

Великі слова подяки виборці висловлюють депутату райради Самсонюку С.І., який за власні кошти зробив освітлення в с. Липи, матеріально допоміг онкохворій дитині в сумі 50 тис. грн., придбав для учасників АТО 10 комплектів зимового одягу. Для дітей Кам’янець-Подільського району закупив 1500 квитків в кінотеатр.

Депутат райради Скавринюк Н.Д. є волонтером і співзасновником волонтерської організації «Істина добра» і особисто опікується учасниками АТО та їх сім’ями. За її участю більше 5 тонн зібрано та відправлено в зону АТО продовольства та одягу, сім’ям загиблих завезено дрова для опалення.

Депутат міської ради Конюшенко А.О. є великим прихильником спорту і фінансово підтримує дорослу та дитячу баскетбольну команди м. Кам’янець-Подільського – це складає більше 100 тис. грн. в рік.

Депутати міської ради Чинчик О.С. та Костинюх В.В. – активні учасники на засіданнях сесій міської ради та різних комісіях. Завдяки їх депутатських звернень до виконавчих органів вирішено багато проблем кам’янчан, за що отримано подяки на їх адресу.

Учнівство Кам’янеччини активно бере участь у всіх заходах, які організовує керівництво обласного штабу ПП «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ» за підтримки народного депутата України Гереги О.В.

Відзначились учні-спортсмени на «Спартакіаді Поділля 2016». В змаганнях по бігу на короткій дистанції та спортивних танцях зайняли перші призові місця і отримали в подарунок путівки на відпочинок у Буковель та спортивні костюми. Команда баскетболістів отримала друге призове місце, за що отримали спортивні костюми та м’ячі. Спортсмени свою вдячність за це висловили через ЗМІ.

До Дня Святого Миколая дітям Кам’янеччини було вручено 6 020 подарунків із солодощами.

Учні шкіл взяли участь у конкурсі «Прикрась ялинку своїми руками». Двом переможцям найкращих робіт були вручені цінні подарунки.

Штаб ПП «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ» Кам’янеччини свою роботу зосереджує на піклуванні про жителів регіону та, по можливості, надає матеріальну, роз’яснювальну та правову допомогу.

Через депутатські звернення до різних інстанцій вирішено більше 30 проблем, як окремих жителів, так і цілих будинків.

До штабу надійшло 52 письмових звернення з таких питань:

  • - допомога на лікування – 41;
  • - погорільці – 1;
  • - ветерани війни та АТО - 3;
  • - спорт – 3;
  • - земельні відносини – 4.

Усних звернень надійшло 217.

Штабом було підготовлено понад 10 проектів депутатських звернень для нардепа Гереги О.В. з проблем Кам’янеччини. Всі вони розглянуті у відповідних інстанціях та отримані відповіді.

Усі депутати місцевого самоврядування та штаб приймали участь у різних сферах життєдіяльності регіону та заходах, які проводилися протягом року:

  • - привітання з професійними святами;
  • - участь в урочистих заходах з нагоди державних свят;
  • - участь у сходах сіл, відзначення Дня села, мітинги;
  • - збір коштів на лікування, будівництво ліфту у Хмельницькому військовому госпіталю.

Робота в органах місцевого самоврядування депутатів міста та району:

  • - прийом громадян;
  • - участь в роботі постійних комісій, виконкомах та сесій міських, сільських, селищної та ОТГ;
  • - у роботі тимчасових комісіях, створених при міській та районній раді;
  • - моніторинг та аналіз матеріалів у ЗМІ;
  • - вивчення проблем жителів та підготовлення депутатських запитів та звернень;
  • - лобіювання вирішення питань виборців по закріплених територіях;
  • - висвітлення інформації для громадян через місцеві ЗМІ (газети «Подолянин» та «Край Кам’янецький») та Facebook.

Команда ПП «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ» Кам’янеччини за підтримки народного депутата України Гереги О.В. своїми конкретними справами за дуже короткий час спільної роботи показали як можна чесно, через правильний розподіл бюджетних коштів та долученням власних ініціатив розбудовувати Подільський край та вирішити проблеми його виборців.

Автор: керівник Кам’янець-Подільського штабу ПП «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ» Фабіянська Н.Ф.

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт