Новини

Чемеровеччина: у новий рік з конкретними справами

У пріоритеті – робота

«Усі ми – наче одна велика родина, – говорить депутат Хмельницької обласної ради від партії «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ» Олександр Петрович Савчук. – А в родині що головне? Правильно, триматися разом, бути сильними підтримкою один одного, допомагати і вболівати за свою малу батьківщину».

Справедливість, чесність та людяність, зберегти зроблене та примножити його – головні принципи роботи партійної організації та депутатів всіх рівнів від політичної партії «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ» Чемеровецького району. У своїй діяльності депутати районної ради всі згуртовано стоять на захисті інтересів громад району, сприяють вирішенню нагальних питань.

Всього у 2016 р. надійшло звернень громадян 478, з яких: усних – 357, письмових – 121.

Кількість депутатських звернень – 23.

Основною тематикою депутатських звернень є питання житлово-комунального господарства, правові, медичної допомоги, освітянської галузі, екології та природних ресурсів, земельні питання.

Партійці разом з прихильниками партії сприяли конкретним справам в районі у 2016 р., а саме було ініційовано:

  • –         перекриття даху, утеплення фасаду, проведено капітальний ремонт Летавського НВК;
  • –         перекриття даху Жердянської ЗОШ І-ІІІ ст. та подаровано комп’ютерний клас (10 комп’ютерів);
  • –         перекриття дахів Красноставської ЗОШ, Сокиринецької спортивної кімнати;
  • –         ФАПів с. Антонівка і с. П’ятничани,
  • –         поліклінічного відділення Чемеровецької ЦРЛ і редакції районної газети «Нове життя»;
  • –         укладення бруківкою шкільного подвір’я НВК №1;
  • –         облаштування скверу біля пам’ятника Т. Г. Шевченку;
  • –         відновлення доріг у сільській місцевості та селищі Чемерівці;
  • –         надання покрівельних матеріалів мешканцям Чемеровеччини, які постраждали внаслідок пожежі (с. Біла, с. Мала Зелена, с. Слобідка-Скіпчанська, с. Кугаївці, смт Чемерівці);
  • –         допомога вимушеним переселенцям з зони АТО – надання будівельних матеріалів;
  • –         заміна вікон, сантехніки: с. Збриж, с. Жабинці, с. Драганівка;
  • –         надання фарби загальноосвітнім школам та сільським будинкам;
  • –         заміна аварійної покрівлі житлового багатоквартирного будинку в смт Чемерівці, вул. Центральна, 24.

Влітку для дітей Чемеровеччини було організовано Спартакіаду «Поділля-2016», в якій взяли участь 278 дітей, команда переможців району була нагороджена спортивними костюмами. Організовано поїздку на Чорне море у м. Коблево Миколаївської області для переможців проекту «Шевченківськими стежками» та пізнавальну 6-денну поїздку до м. Львів.

На сьогодні проблема водопостачання – це першочергове завдання, яке розпочали вирішувати на хуторі Хропотівський. Тому команда партії проводить буріння свердловини глибиною 190 м та водопостачання.

Депутати Хмельницької обласної ради:

Олександр Петрович Савчук постійно підтримує діалог з громадою, проводячи особисті прийоми. За його переконанням, лише спілкуючись з виборцями, можна охопити ширший спектр проблем району для їх вирішення. Одне з головних досягнень за рік депутатської роботи – ініціатива, яку підтримала більшість, щодо збільшення на 2 млн. грн. фонду коштів, передбачених на дороговартісне лікування. Підтримало керівництво області також ініціативу щодо необхідності будівництва нового корпусу Хмельницької обласної дитячої лікарні.

Як військовослужбовець та учасник АТО, Олександр Савчук є яскравим прикладом відстоювання інтересів бійців. Внаслідок цього більше 50 мешканців Чемеровецького району отримали земельні ділянки. Олександр Петрович Савчук переконаний – попереду ще більше роботи, досягнень, але будуть і потужніші результати, а відтак – кращий рівень життя кожного мешканця Чемеровецького району.

Микола Олександрович Харкавий на сесіях обласної ради підіймає найболючіші питання краян. Серед них – відновлення роботи Хмельницького аеропорту. Вносилися питання взаємовідносин з інвесторами. Поспішає Микола Харкавий на свій округ й на кожне свято – День села, День знань, День Святого Миколая, випускний бал. Завжди з подарунками та підтримкою.

Фракція ПП «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ» Чемеровецької районної ради:

Підтримали ініціативу передачі закладам комунальної сфери власності району до районного бюджету 50% платежів за надання в оренду їх приміщень.

Депутат районної ради Володимир Антецький, висококваліфікований хірург, впроваджує в своїй практиці новітні методи лікування, домігся виділення з бюджету коштів на придбання медичного устаткування для спаювання судин під час проведення оперативних втручань. Крім того, за ініціативи Володимира Сергійовича за бюджетні кошти району у хірургічне відділення ЦРЛ придбано операційну лампу.

Мудра та виважена позиція депутата районної ради, заступника голови СВК «Летава» Степана Горбача – це далекоглядність і передбачливість. Відтак, Степан Іванович ініціював розподіл коштів районного бюджету між бюджетонаповнюючими громадами.

18 грудня 2016 р. – вирішальний та важливий день для кожного з населених пунктів. Об’єднано в громади – Чемеровецьку та Гуківську, працьовитих та досвідчених людей. Під прапорами політичної партії «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ» обрано голів об’єднаних громад – Собаня Олександра Володимировича та Ільницького Петра Йосиповича.

Ці дієві лідери будуть працювати в об’єднаних громадах для людей, намагаючись зробити їх заможними та процвітаючими.

 

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт