Новини

Депутат Хмельницької міської ради Іван Франко відзвітував перед мешканцями свого округу

Як відомо, депутати – представники партії "ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ" відзначаються високим рівнем та ефективністю роботи не лише у стінах відповідної ради, а й на своїх округах. Адже, саме громада округу делегувала партійцям депутатський мандат та право представляти інтереси у органі місцевого самоврядування.

Депутат Хмельницької міської ради Франко Іван Петрович провів зустріч з виборцями, очільниками комунальних установ, відрапортував про проведену роботу, а також окреслив плани на майбутнє. Оскільки відомо, що один у полі не воїн, Іван Петрович залучив до розроблення плану перспективних дій представників комунальних служб.

Та й за звітний період депутату є про що розказати. За меценатської допомоги народного депутата України Олександра Гереги та ефективної роботи міського обранця у Хмельницькому дошкільному навчальному закладі №26 перекрито металочерепицею дахи чотирнадцяти дитячих павільйонів, у яких грається малеча. До навчального закладу завезено 14 т піску. Надано металеву огорожу, якою планують огородити територію ДНЗ замість старого паркану.

Також завдяки підтримці народного депутата Олександра Гереги викладено 180 квадратних метрів плитки у холі Хмельницького технологічного багатопрофільного ліцею №4.

Завдяки наполегливій праці Івана Петровича, як депутата міської ради, проведено ремонт прибудинкових територій і асфальтного покриття на вулицях Інститутська, Молодіжна, Тернопільська. Встановлено 15 лавочок. Вирізано сухі дерева та здійснено благоустрій прибудинкових територій.

Окремої уваги вартий гуртожиток на вулиці Інститутській. Згідно з рішенням міськвиконкому гуртожиток призначений для проживання одинаків. Однак для пільгових категорій тут спеціально виділили два поверхи. У гуртожитку замінено електропроводку, а в кімнатах встановлено лічильники.

Іван Франко під час зібрання озвучив досягнення та узгодив з мешканцями плани на першочергову подальшу роботу.

Автор: Штойко О.

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт