Новини

Хмельницька обласна дитяча лікарня матиме новий корпус!

Нещодавно представники команди «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ» зініціювали збір підписів під електронною петицією до Хмельницької обласної ради. Ціль – будівництво нового корпусу у Хмельницькій обласній лікарні. Підтримали важливість створення цієї споруди і народні депутати України Олександр Володимирович Герега та Андрій Васильович Шинькович, направивши спільний депутатський запит щодо виділення коштів на заклад Прем’єр-міністру України Володимиру Борисовичу Гройсману.

 

Мешканці області не залишилися байдужими та оперативно почали підписувати електронну петицію, аби питання на розгляд взяла відповідна комісія обласної ради. Станом на 23 січня 2017 р. 1122 подолянина залишили свої підписи в підтримку, їх кількість постійно збільшується.

Вже 20 січня під час розширеного засідання комісії Хмельницької обласної ради з питань охорони здоров’я та соціального захисту населення, депутати прийняли одноголосно важливе рішення для всієї Хмельниччини – повністю підтримати вимоги петиції та розпочати будівництво лікувально-діагностичного корпусу на 110 ліжок у 2017 р.

 

Протягом місяця буде проведено коригування та індексація проекту та будуть виділені кошти. Також  в найкоротший термін оголосять міжнародний тендер на забудовника. Розглядатимуть це питання і під час чергової сесії облради.

Автор: Юлія Кучер

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт