Новини

Школярі Білогір’я на Хмельниччині отримали мультимедійний комплекс і комп’ютери

У мешканців району немає сумнівів, що з обранням народного депутата України Андрія Шиньковича Білогірщина отримала надійного помічника у вирішенні наболілих питань. За трохи більше ніж два роки він разом з командою «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ» покращив умови проживання в районі, особливих змін зазнали соціальні об’єкти.

Учні та педагогічний колектив Білогірського НВК вже неодноразово переконувались у тому, що Андрій Васильович - людина слова. Тож вкотре перед новорічними святами звернулись до нього з проханням придбати сучасну комп’ютерну техніку. Затрати це не малі, а обладнання необхідне для покращення навчального процесу.

«Ми вже випускники, тож маємо досконало підготуватися до вступної кампанії, і добре освоїти комп’ютери. Тому звернулися до Андрія Васильовича за допомогою, він вже не один раз виконував наші прохання, не відмовив і цього разу», - розповідають учні Білогірського НВК.

Залучити кошти Андрію Васильовичу вдалось з державного бюджету. А це 195 тисяч гривень місцевим бюджетам на соціально-економічний розвиток. Саме з цієї суми і придбали 2 персональних комп’ютери для вчителів та ще 10 - для учнів. Окрім цього відтепер школа має і мультимедійний комплекс (ноутбук, проектор та екран). Придбали ще два сучасних телевізори - тут вже долучився до справи педагогічний колектив, з шкільного бюджету виділили необхідну суму аби НВК технічно було укомплектовано повністю.

«Наша команда «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ» вже має гарний перелік справ, які були зроблені до сьогоднішнього дня у Білогірському НВК. А це і перекриття даху, і подарунки для учнів, надання необхідних матеріалів для підготовки до навчального року. Сьогодні ми виконали важливу місію – для учнів подарували комп’ютерний клас. Тому що вік сучасних технологій вимагає від нас іти в ногу з часом, і діти, які виходять з шкільної лави, повинні бути підготовлені до серйозного життя. Білогірщина є прикладом того, що тут учні отримують серйозний рівень знать. Вони готові завтра приходити у серйозні вищі навчальні заклади та отримувати освіту, ставати професіоналами та серйозними фахівцями. Маю надію, що сьогоднішній подарунок школі стане в нагоді не одному поколінню, а ми будемо разом з їхніми батьками, вчителями та нашою командою «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ» радіти їхнім успіхам у подальшому житті», – зазначив народний депутат України Андрій Шинькович. 

  

Радо зустріли Андрія Васильовича і учні старших класів, які в вузькому колі поспілкувались з парламентарем. Отримали декілька порад щодо навчання та важливості постійного самовдосконалення. Не обійшлося і без наступних завдань для народного обранця, які за його переконанням обов’язково будуть виконані. Адже це справа честі для всієї команди «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ» - працювати на благо людей та розвитку Хмельниччини.

Автор: Юлія Кучер

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт