Новини

Госпіталю зібрали 600 тис. грн.

На сайті ПП «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ у жовтні місяці 2016 р. було надруковано звернення і підтримана ініціатива БО «Благодійний фонд охорони здоров’я військовослужбовців Хмельниччини» «Допоможемо важкопораненим піднятися на третій поверх госпіталю!»

Ми звернулися до всіх, кому небайдужа Пам'ять про наше героїчне минуле і сьогодення, долі наших громадян, наше майбутнє!

Хмельницький військовий госпіталь пройшов довгий та героїчний шлях на теренах багатьох країн Європи як під час Другої світової війни, так і в післявоєнні роки, коли солдати і офіцери виконували інтернаціональний обов’язок в гарячих точках світу.

Військові лікарі повернули діючій армії понад 40 000 солдат та офіцерів. Сьогодні Хмельницький госпіталь, який розташований на вул. В. Чорновола, 122, продовжує свої славні традиції, працює напружено, лікуючи військовослужбовців Збройних Сил України, військовослужбовців – учасників АТО, ветеранів Збройних Сил України.

За рік в лікувальних відділеннях госпіталю проходять лікування більше 5000 хворих, поліклініка госпіталю приймає та консультує понад 34 тис. пацієнтів, за період проведення АТО проліковано більше 2000 поранених, травмованих та хворих військовослужбовців – учасників АТО. Але у госпіталі є одна велика проблема – він не має ліфту для транспортування важкохворих, поранених бійців.

Політична партія«ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ», громадські організації, волонтери, однодумці в жовтні 2016 р. розпочали роботу зі збору коштів на ліфт госпіталю. На сьогоднішній день зібрано 600 тис. грн. (потрібно 800 тис. грн.). Залишилось зовсім небагато, тому робота продовжується.

Першими відгукнулися партійці: смт Чемерівці, смт Ярмолинці, м. Шепетівка, м. Летичів, м. Кам'янець-Подільський.

Свою увагу, тепло і підтримку в цей складний час подарували захисникам Вітчизни діти Лісоводської ЗОШ на Городоччині, які зібрали 1000 грн. Підтримали ініціативу працівники дошкільного навчального закладу «Берізка» у м. Городок, яки зібрали 400 грн.

Закликаємо всіх небайдужих людей приєднатись до проведення патріотичної акції, залучивши до волонтерської роботи студентів коледжів, вищих навчальних закладів, школярів! Саме така робота стане неабияким кроком у напрямку виховання дітей та юнацтва у дусі справжнього патріотизму та любові до своєї Батьківщини!

Віримо, що всі разом ми зможемо побудувати ліфт у Хмельницькому військовому госпіталі!

Звертаємося до депутатів Хмельницької обласної, міської, селищної рад з проханням про прийняття рішення постійного інформування населення області щодо збору коштів на будівництво ліфту у шпиталі.

Реквізити благодійної організації:

«Благодійний Фонд охорони здоров’я

військовослужбовців Хмельниччини»:

ЕДРПОУ-10543173, МФО-315405, р/р 26006052307204,

Банк-отримувач: ПАТКБ Приватбанк

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт