Новини

Ізяславська ЦРЛ відсвяткувала 100-річчя

Ізяславська центральна районна лікарня відзначила свій ювілей: 100-річчя з часу заснування Ізяславської земської лікарні. Програма заходу передбачала ознайомлення з історією лікарні та її сучасними досягненнями. Гості оглянули кабінети оновленого хірургічного відділення, відвідали поліклініку, на якій проходить завершення робіт капітального ремонту. Основні святкові заходи ювілею відбулися в приміщенні Ізяславського районного будинку творчості  дітей та юнацтва «Веселка», де у вестибюлі гостей зустріла виставка фотографій, яка відображала історію і сьогодення лікарні.  

Щоб привітати працівників закладу та його ветеранів, завітали гості: народний депутат України Андрій Шинькович, т.в.о. заступника голови обласної державної адміністрації Валерій Олійник, заступник керівника виконавчого апарату обласної ради Тетяна Зеленко,  перший заступник голови Ізяславської районної державної адміністрації Павло Ковальчук, голова Ізяславської районної ради Сергій Шлегель, Ізяславський міський голова Валентина Корнійчук, група головних лікарів центральних районних лікарень Хмельницької області, директор Кременецького медичного училища імені Арсена Річинського Петро Мазур, партнери закладу,тощо.

Відкрив святковий захід головний лікар Ізяславської центральної районної лікарні Олександр Агапій, розповівши про історію лікарні та її колективу за минуле сторіччя.

У своєму виступі Андрій Васильович Шинькович привітав жителів району і міста  з такою визначною датою, зазначив,що медичним працівникам довіряють найцінніше, що у них є – це своє здоров’я і здоров’я своїх рідних і близьких, а це потребує від медиків глибоких знань, високої самовіддачі, кращих людських якостей і звичайно найкращих умов лікувального закладу. Також нардеп зазначив, що команда «За конкретні справи» не залишилася осторонь проблем лікарні і в 2015 р. перекрила дах терапевтичного відділення. Андрій Васильович нагородив подяками кращих працівників лікарні: ветерана праці, в минулому  районний терапевт, завідувач дільничою терапією зі стажем роботи в ЦРЛ 39 років– Гавриленко Людмилу Дмитрівну, пенсіонер, ветерана праці в минуломустаршу медичну сестру дитячої консультації зі стажем роботи в ЦРЛ  45 років–Ковальчук Світлану Порфирівну, лікаря-уролога,голову Ізяславської  районної організації профспілки працівників охорони здоров’я–Мартинюка Анатолія Андрійовича, лікаря-ендокринолога– Зуляк Наталію Анатоліївну; головну медичну сестру  ЦРЛ– Поплавську Віру Вікторівну, також відзначив високий професіоналізм керівника лікарні Агапія О.О.

Всі учасники святкового заходу насолодилися чудовим концертом, який був підготовлений молодіжними колективами міста.

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт