Новини

Міжнародний день інвалідів

В нашій країні, як і всюди в світі, громадяни з обмеженими фізичними можливостями потребують особливої уваги. Саме для них повинні бути створені такі умови, що дозволять їм відчувати себе рівними серед рівних. Ставлення до людей з обмеженими можливостями визначає ступінь цивілізованості суспільства.

Щороку 3 грудня Україна відзначає Міжнародний день інвалідів. З нагоди цієї події у Центрі соціальної реабілітації та адаптації для дітей-інвалідів, що знаходиться у с. Райківці Хмельницького району Хмельницької області, відбувся святковий захід.

До маленьких мешканців району, які відвідують Центр, завітали голова районної ради Юрій Мельник, керуючий справами виконавчого апарату районної ради Юрій Гуцалюк, депутат районної ради від партії «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ» Ольга Чумакова, голова Гвардійської об’єднаної територіальної громади Тетяна Нетреба та працівники виконавчого апарату районної ради. Разом з директором Центру Надією Данельчук представники районної ради оглянули кабінети, де дітки проходять реабілітацію, навчаються, розвиваються, поспілкувались з працівниками та вихованцями закладу, а також обговорили проблеми, що потребують негайного вирішення.

Діти підготували концертну програму: розповідали вірші, танцювали і співали. Позитивні емоції та веселий дитячий сміх панував на заході. Допомогли створити святкову атмосферу подарунки від політичної партії «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ».

 

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт