Новини

Подарунки для "Ластів’ят"

Напередодні міжнародного Дня захисту дітей з особливими потребами, яке відзначається 03 грудня, до вихованців дунаєвецького ДНЗ «Ластівка» завітали почесні гості і, водночас, давні друзі малюків. Йдеться про представників громадської приймальні народного депутата України Олександра Гереги та Дунаєвецької об’єднаної громади, які часто приходять сюди не лише у святковий час, але й у будні, щоб розділити чи розв’язати  проблеми і турботи вихованців ДНЗ.

Варто зазначити, що давні друзі «ластів’ят» завітали не з порожніми руками, а з дарунками та солодощами. Привітавши від імені Олександра Володимировича Гереги усіх присутніх батьків, дітей та вихователів, представник громадської приймальні народного депутата України Ніна Івшина роздала солодкі подарунки дітям. До цього дійства також долучились працівник мерії Ірина Блажеєва та голова районного товариства інвалідів Раїса Попюк. А юна співоча «зірочка» Руслана Мороз подарувала малюкам та дорослим низку чудових пісень з власного репертуару. 

Також того дня на запрошення працівників громадської приймальні народного депутата України О. В. Гереги завітала голова Дунаєвецького районного товариства батьків-опікунів дітей-інвалідів та інвалідів дитинства «Надія» Людмила Марчак. Людмила Адамівна почула багато теплих слів які від імені народного депутата України висловила представник громадської приймальні Тетяна Ільєва. З нагоди знаменної дати Тетяна Миколаївна вручила цінний подарунок  керівнику районного товариства «Надія».

 

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт