Новини

Переможці на виборах в ОТГ Хмельниччини

Місцеві вибори до об’єднаних територіальних громад 24 грудня довели, що жителі Хмельниччини довіряють команді«ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ».

24 грудня на території Хмельницької області відбулися вибори до шести об’єднаних територіальних громад.

Політична партія «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ» прийняла участь у цих виборах. Злагоджена робота команди вкотре продемонструвала достойні результати. Так, головами трьох ОТГ були обрані кандидати від політичної партії «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ»:

  • Баламутівської ОТГ (Ярмолинецький район) – Гопчак Василь Петрович,
  • Смотрицької ОТГ (Дунаєвецький район) – Пелих Людмила Петрівна,
  • Вовковинецької ОТГ (Деражнянський район) – Загорулько Юрій Васильович.

Депутатські корпуси об’єднаних громад поповнилися 17 депутатами, яким виборці надали мандати довіри. А саме: до Баламутівської ОТГ – обрано 4, до Смотрицької ОТГ – 6, та до Вовковинецької - 7 депутатів від політичної партії «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ».

Нагадаємо, нещодавно, 29 жовтня цього року, під час виборів до семи ОТГ Хмельниччини (Городоцької, Солобковецької, Грицівської, Олешинської, Красилівської, Антонінської та Слобідсько-Кульчієвецької) команда «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ» здобула 52 заслужених депутатських мандати та 3 обраних голів громад.Усі ці результати свідчать про те, що виборці втомились від порожніх обіцянок та політиканства, а довіряють тим, хто змінює життя у селах, громадах конкретними справами, турбуючись про розвиток інфраструктури, покращуючи умови навчання дошкільнят та учнів шкіл у закладах освіти, будує спортивні комплекси, ремонтує лікарні та ФАПи, словом, турбується про добробут подолян, допомагає розв’язувати нагальні проблеми.

До лав команди політичної партії «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ» приєднується все більше людей, які прагнуть змін вже сьогодні і на прикладах сусідніх районів переконуються у дієвості цієї політичної сили. Тому партійці і надалі будуть боротися за справедливість та відстоювати чесність, разом з громадами конкретними справами змінювати майбутнє дітей, розбудовувати Хмельниччину!

До речі, Хмельницька область є однією із лідируючих у створенні ОТГ, де на сьогоднішній день працює 39 об’єднаних громад.

  

Прес-служба ПП «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ»

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт