Новини

В Городку відзначили працівників енергетики

Щорічно 22 грудня в Україні святкується День енергетика – професійне свято працівників енергетики та електротехнічної промисловості України, встановлене на знак визнання їхніх заслуг в економічному розвитку, удосконалюванні й підтримці повсякденного життя населення. Символічно, що свято співпадає з найкоротшим днем і найдовшою ніччю в році, коли робота енергетиків найбільш помітна.

Україна завжди займала значне місце у сфері розвитку і управління паливно-енергетичним сектором. На території країни розроблялися і впроваджувалися новітні досягнення в цій галузі.

В цей день до працівників Городоцького РЕМу завітало багато гостей, серед яких:міський голова Василь Підлісний, працівники Городоцької громадської приймальні народного депутата України Гереги Олександра Володимировича та представники політичної партії «ЗА КОНКРЕТНІ СПРАВИ» Вадим Якубовський, Віктор Понедзялок, Андрій Савченко.

  

  

Від імені народвного депутата України вони привітали колектив Городоцького РЕМу, побажали натхнення, професійного розвитку та процвітання, щоб результати їхньої праці стали міцним фундаментом для нових здобутків упродовж наступних років.

Фото А. Савченка

Відео

Олександр Герега

Народний депутат України

Олександр Герега

Народний депутат України

Народний депутат України
Президент Федерації важкої атлетики України
Віцепрезидент Української асоціації футболу
Перший віцепрезидент Федерації волейболу України


Персональний сайт